Cred in egalitatea dintre sexe…toti barbatii sunt egali intre ei
Chiar daca zambetul tau dureaza o clipa tu stii
Ca in spatele lui au ramas o mie de amintiri vi...
Prietene! aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete ...deci la urma urmei lumea are nevoie de tine
şi nici eu nu mai sunt aceaşi / şi nici nu mai ştiu cine sunt
Si'ti vezi de treburi, ca oricum viata merge'n suturi
Ai cazut - te'ai ridicat - inveti noi moduri sa te scuturi.
Sunt clipe din trecut peste care am trecut...sunt momente in viata care sincer m'au durut.sunt clipe care nu au fost in totalitate uitate.sunt clipe in viata cand nu poti trece peste toate
Te iubesc dar las’ ca-mi trece…
As vrea ca atunci cand te uiti la mine sa spui: Ba, thu chiar ai tinut la mine
Cand cineva la care tii pur si simplu pleaca, aminteste'ti ca frunzele, toamna, nu cad pentru ca vor, ci pentru ca a sosit momentul...
Vor sa te vada jos, cat mai jos. Ratacit, pe un drum, fara bilet de intors. Dar tie nu iti pasa, nu lasi timpul degeaba sa plece. Nu stai cu ochii in soare sa vezi cum viata trece.
Am accesul interzis pe orice stadion
Ca le fumez toata iarba si-i las fara gazon
creste pretu la bulion!
Ne pare rau dar nu ai acces la acest utilizator de messenger
Ai stiut cum sunt. Si totusi m-ai acceptat.
Poate ca-am gresit, tu totusi m-ai iertat.
Ma schimb in fiecare zi,
Vad privirea ta fierbinte, dincolo de cuvinte...
Sunt sentimente infinite.Nu ganduri perfide
be smart, save the world, kill yourself
Eu sunt spiritul care vesnic neaga.
Babe In Total Control of Herself
May the penguins be with you!
Some people make things happen, some watch while things happen, and some wonder "What happened?"
Daca sunt probleme, nu e nicio problema...
Nu există pustiu, doar neputinţa noastră de a umple golul în care trăim
Cand femeia spune "Nu", inseamna "Poate", cand spune "Poate", inseamna "Da". Si daca spune "Da", Inseamna ca nu-i femeie
Avem povestea speciala din viata asta banala, gramu de suspans necesar pentru a iesi din impas!
Ma simt nemuritor in infinitul fractiunii de secunda
Culoarea ce iubeste sufletul meu e culoarea ochilor tai...
Treceam pe langa geamurile unui magazin... ce vad eu:o tipa sexy si simpatica.intru in magazin sa o vad mai bine dar imi dau seama ca e reflexia mea
Copiii grasi sunt mai greu de rapit
Esti tot ceea ce te inconjoara, gandurile tale, viata ta, visurile toate. Esti ceea ce alegi sa fii. Esti nesfarsit ca universul fara sfarsit
Sunt normal am doar nevoi speciale, acoperite de sume proportionale!
Cand am privit in trecut, am vazut o fiinta cu totul si cu totul diferita de ceea ce stiam ca sunt
Nobody has ever measured, even poets, how much a heart can hold
1. Opriti planeta... vreau sa cobor...
2. Astazi… am aflat ce e Iubirea :X ….MAINE…. afli tu ce-i despartirea.
3. Crezi in dragoste la prima vedere? …sau trebuie sa mai trec o data?
4. Intr-o zi iti vei pierde parul, dintii, banii si chiar memoria. Dar un lucru sigur nu-l vei pierde: corpul tau sexy, caci nu poti pierde ceea ce nu ai!
5. E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
6. daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu
7. il iubesc da prostu nu-si da seama.
8. Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!
9. Sunt ca un inger fara aripi... fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate...
10. ___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___
11.
Sa poti sa crezi daca altii te inseala, sa poti sa te ridici cand altii te doboara, sa poti pastra ce altii vor sa alunge, sa razi chiar daca sufletul tau plange, si cald tu sa ramai chiar daca afara ninge...asta-i arta de a invinge...
grea e viata unui peste cand traieste pe uscat... dar mai grea a unei fete cand iubeste un baiat...:X:X
Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca... dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!
toti sunt la fel -->' gen-->ai bani!?& hai la bere&n-ai bani?!?:O --& du-te vere
cand ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine, gandeste-te ca ma gandesc ca te gandesti la mine
Dacă vrei să fii fericit o clipă, răzbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viaţă, iartă…
Tot ce e bun. e greU de faCut). usoR e sa pierzi.usor e sa mori.chiar si sa triseZi e usor
Spune-i stop cand te streseaza, spune-i ca exagereaza. Nu intelege? Abereaza? Spune-i "PA" si se calmeaza
Exista 2 tipuri de oameni in lumea asta:eu sh restul
Tu, o să te duci dracu
Tu bei, tu tragi, tu bagi tu nu le laşi
Tu vii, tu pleci, te-ntorci
Tu nu spui nu
"# A inceput sa zambeasca mai desღღ Iar ei intorc capul plini de interesღღ Ce a fost sau nu in trecut. ღღ Acum ea a uitat demult! # "
" As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc… "
" Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii al meu, chiar daca esti sufletul meu… "
" Vata de zahar? NU…Sirop de capsuni? NU…Ciocolata? NU…Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine! "