E o vreme pentru toate. Esti prea mic pentru o relatie serioasa sau macar interesanta, ai pierde atunci timp si ai si suferi inutil. La 16 ani e vremea sa inveti, asa incat sa stii cat mai multe in viata ta. Asa ca daca inveti mult, tot ce poti, nu trece viata pe langa tine, faci exact ce este timpul sa faci si ce iti va folosi cu adevarat in viata. Nu vei regreta niciodata mai tarziu timpul investit acum in invatatura, isi va scoate de 1000 de ori valoarea
Și ce faci în privința asta? Nu îmi spune că doar stai și te plângi fără să miști un deget.
A nu avea o prietena nu inseaman ca trece timpul pe langa tine Esti tantalau sa crezi asta.
Trece timpul pe langa tine cand:
a) Lenevesti
b) Petreci in loc sa studiezi
c) Pierzi timpul in loc sa muncesti
d) Iti pierzi timpul cu curbe in loc sa-ti intemeiezi o familie
e) Nu cresti duhovniceste
Nici eu nu aveam prietena la 16 ani si imi pare bine si acum. Am avut timp sa invat si am niste perspective pe care, cei care aveau prietene pe la 16 ani, nu le au. Ai timp de prietena. Toate la timpul lor.
Da. Timpul trece și e scurt. Distrează-te (cu limite și să nu îți bei mințile pe la petreceri sau să te drogezi să faci prostii de genul), ține-te de liceu, ai acuși bacul, găsește-ți un hobby, o pasiune și dacă există o persoană care îți place nu ezita, împărtășește sentimentul, așa că trăiește viața și ieși din zona de confort și leneveală. Viața-i o clipă, trăiește-o
croissant întreabă: