| Asdfasdefta a întrebat:

Dati-mi o idee despre ce sa scriu pe blog...eu am scris pana acum numai despre dragoste, viata, si nesimtire. Dau fundita:X

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ură, moarte şi respect. Mai poţi de asemenea scrie despre copilărie, adolescenţă, amintiri etc.

3 răspunsuri:
| JustLuciana a răspuns:

Scrie si tu despre respectul fata de ceilalti si respectul de sine, onestitatea, sinceritatea, bunatatea. sunt lucruri care lipsesc in ziua de azi oamenilor. Ar fi un subiect interesant. Sau ai putea scrie despre ceea ce vezi prin oras: furturi, cersetori, viata de strada, prin metrou, tren, microbuze s. a. prin piata, in taxi, in market sau de oriunde.Cum se poarta oamenii din ziua de azi in astfel de locuri si cat de repede isi schimba comportamentul cand observa o celebritate in preajma lor. Omul e schimbat-or la fel si comportamentul lui. Si e o vorba. Lupul isi schimba parul dar naravul ba! Se aplica si oamenilor. Scrie faptele lor rele paralel cu cele bune, trage o concluzie si si ia initiativa. E ca un studiu de caz. Trimite si adresa blogului tau ca sa-ti vedem capodopera. Mult succes si idei multe si stralucite.

| anonimmmmm a răspuns:

Scrie si tu un statusuri noi, smechere, care le poti gasi pe google, poti sa mai scrii ceea ce te-ar interesa pe tine, ce crezi ca le place adolescentilor.