El e baiathu` ce`l iubesc`.
Sh vreau` sa-i daruiesc.
Iubirea` sh dragostea`.
Din inima mhea`.[; X]
Cea mai dulce. Cea mai fitoasa. Cea mai rea. Obisnueste-te cu ideea ca nu ma schimb orice s-ar intampla :X
[Si cand face pe suparata`, O alinta si ii spune:"Iubi ce ma fac eu cu tine?"]
De cate ori ma vezi innebunesti si nefiresc. te`arunci in bratzele celei pe care n`o iubesti!
si-ar vrea sa-i fie bine! Lumea sa zica : "Il cunosk a stat in bloc cu mine" Alti baieti din cartier vor sa fie ca el. Ma intrebare cati sunt de norocosi ca el:X
Ca impreuna trecem peste tot, Ca o prietenie trece si prïn foc!
Vei ramane`n gandul meu...La bine si la greu... Iar tot ceea ce`am facut impreuna, Ne v-a lega mereu .:X
La bine iti voi fii alaturi doar daca ma vei chema, la rau o sa fiu langa tine indiferent de opinia ta :X
Si daca el nu o sa-ti mai zica "Noapte buna!". si daca nici pe strada nu o sa-ti mai zica "Buna!". ai prietene care te suna sa-ti zica: "Fataa, esti de 1000 de ori mai buna''; x
Ce sa-ti zic? Esti bine? Cu ea cum e? Va iubiti la fel de mult, nu? Nu`ti face probleme. vorbeste`mi deschis. Nu ma doare daca imi spui ca o iubesti.
Daca esti fericit, ma bucur pentru tine Si daca langa ea nu ti`e bine, atunci am sa ma bucur pentru mine
Chiar daca uneori mi-ai tradat sentimentele, mereu mi-ai spus " Frumoaso` in mine sa ai incredere "
Imi amintesc cu drag de ele in ciuda faptului ca` le vad doar in fotografii Si le respect pentru` ca` au fost acolo intr-o zii:-x`
Nebunia mea esti TU! :-x
Cand iesi fara ea nu te controleaza, nu te suna … Tu stii ca te iubeste dar nu vrea sa ti’o spuna …
Are putini ani si nu stie ce simte, Azi te iubeste maine te minte … dar sa nu incersi s’o schimbi asa e ea … Daca e a lui, nu poate si si’a ta
Draguta? Cat sa te faca sa zambesti … DUlce? Sufiecient de mult … Putin nebuna …Genul de fata care te face sa zambesti …
Suflet de copil … Lacrima de adult. Si esenta tare … Asta e fetita care te ridica mereu in picioare
Asculta’ti inima si iti va spune : Iubeste’o pana mori, ca o fata ca ea nu gasesti de 2 ori!
Ochii tai … Inselatori nu reusesc sa’mi dea fiori … Innebunesti cand ma privesti … Ai vrea sa ai. Dar nu primesti
Am invatat sa am rabdare … Ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare …
Mi-a zis cu tupeu sa stau putin … Mi-a zis ca nu vrea sa ma retina … Mi-a zis ca n’a putut sa se abtina … Mi-a zis : Vino langa mine’o clipa! Stii bine ca esti favorite
Nu uita, timpul promite multe, Inima ta e aproape dar mereu se ascunde, Idei pesimiste,, Sfaturi camuflate, Daca ii trivesti de aproape le vezi fetele truncate
Multumesc Lui Dumnezeu pentru fiecare moment In care am ras sau am plans, mi-e indifferent Constient ca fiecare hop... e o incercare Si fiecare reusita un raspuns la o intrebare!
totul trece... asa se spune. dar nimic nu trece fara sa lase urme !"
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castiga
Mandria ti-a ramas cea mai mare avere, zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere.
Zambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`/Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul/Eu Sunt Dragostea Curata/Tu Iubirea Adevarata!
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai... Iubeste-ma cand o merit cel mai putin...Atunci am nevoie cel mai mult!
-Daca as fii o lacrima in ochii tai, m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele. Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei, nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!
-Vata de zahar? NU.Sirop de capsuni? NU.Ciocolata? NU.Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!
-Intr-o noapte o seta m-a intrebat:"De ce nu o lasi dc te face sa plangi?"I-am raspuns:"Stea, tu ti-ai parasi cerul.
-Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine:tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata!
-Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
-Iti spun pentru a mia oara: fiecare zi cu tine este extraordinara!
-N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti vreodata! Te iubesc!
-Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pentru ca altfel m-as fi topit deja.
Pentru mai multe. google.ro!
E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu
Hai sa ne inpartim lumea luna mie, stelele tie oceanul mie. Pamantul tie dar mai bine totul tie si tu mie
mi-e dor de tine
de buzele tale senzuale...
vreau sa te am aproape
sa te strang in brate
sa te sarut.
sa ne imbatam cu dragostea
ce ne imbratiseaza toata noaptea
dimineata, sa ne trezim imbratisati
si sa o luam de la capat.
Te iubesc la nebunie ca un tort pe farfurie, te-as manca cu lingurita si ti-as saruta gurita
ingeras din cer picat,
ochii tai m-au fermecat,
dintr-o singura privire,
s-a nascut a mea iubire...
vocea dezminte dar inima nu minte...
TE IUBESC!
Ca o ploaie in desert ai aparut.
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ador
fundita te rog!