| g3orgy a întrebat:

Dati-mi si mie idei ce sa vorbesc cu prietenul meu ...deoarece numai avem idei deloc :d va raman datoarewinking :*

7 răspunsuri:
| Zâmbărici a răspuns:

Pai ca sa poti avea o comunicare buna cu prietenul ar trebui sa aveti mai multe activitati impreuna, sa iesiti in parc, sau chiar la cumparaturi.incearcati sa faceti cat mai multe impreunahappyn-aveti cum sa va plictisiti happy

| Aliyaa a răspuns:

Afla ce i place discuta ti diverse lucruri sunt mult subiecte! iesi-ti in parc, la cumparaturi plimbati va petrece ti cat mai mult impreuna!

| broscutsaaa a răspuns:

Despre tot ce va vine in minte, indiferent daca e vorba de scoala, shopping, wrestling etc etc happy

| ÅñdRa a răspuns:

Intereseazate ca-i place lui cei mai mult si vorbiti despre asta, intr ce a facut pe zi sau ce mai zic ai lui.Mult noroc:*

| obarbiebruneta a răspuns:

Muzica, haine, fotbal, barfiti despre prieteni, radeti de altii, etc. Orikum ceva amuzant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ii place fifa clar de fotbal spune-ne care sunt lucrurile obiectul culoare pasiunile si iti spn

| Cars a răspuns:

Hei. Puteti sa creati un ziar eu acum sunt in Grecia si fac un ziar cu desene animate si e pe limba greaca. Daca nu aveti activitati nu puteti sa aveti despre ce sa vorbiti.