| Babushka a întrebat:

Dati-mi si mie niste idei ce asi putea face cu banii cand ca sa nu mai fiu tentata sa merg la mc sau kfc nu stiu o activitate in 2 eu si prietenu :d altceva in afara de film parc de distracti. nu stiu multumesc:*

6 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Eu pana acum in septembrie am strans 500 lei. Mai am nevoie de inca vreo 7500 lei ca sa imi iau un Golf III mult visat.
Tu chiar nu vrei sa-ti cumperi ceva, asa cu banii tai, stransi, adunati de tine?

| Eu4EverX a răspuns:

Haine, accesorii, mergi la minigolf, biliard, discoteca, cluburi... o gramada de lucruribig grin

luciana
| luciana a răspuns:

Cred ca o vacanta in doi v-ar prinde f bine. Oriunde la munte sau mare chiar daca sezonul s-a terminat si acum e putin mai rece ...Sunt expozitii de pictura de vizitat daca sunteti din Bucuresti,- Casa Republicii, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie, apoi Parcul Cismigiu, Herastrau, Aeroportul Baneasa, Otopeni, poate vizitati Prietenii ce au si ei viata de familie si copii, verisori, - cu care impartiti tineretea aceasta, colegi de scoala sau serviciu, sau la vreun chef la ziua de nastere sau onomastica a cuiva... sunt atatea alte feluri de a-ti petrece timpul, numai sa vreti...Lucien.

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Solar...
sau strangei si mergeti intr-o vacantabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-mi-i mie, sa ti-i pastrez. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aruncai pe manelisti rolling on the floor