| Bluef4 a întrebat:

Dati-mi si mie niste idei despre cum sa copiez la teste mai eficient:dlaughing

Răspuns Câştigător
| ledzeppelin a răspuns:

Anda, nu cred ca atunci cand vei fi adult vei primi intrebari de genul :''In ce an Mahomed al II lea ataca Tara romaneasca prin atacul de noapte de la Targoviste?'' sau alte tampenii pur si simplu inutile.de exemplu eu nici acum nu inteleg la ce ma va ajuta in viata subiectiva, preticativa, sa stiu functii sintactice sau chestii de genul. E adevarat, gramatica este foarte importanta, altfel am fi toti niste analfabeti, dar unele chestii sunt deja patetice.

5 răspunsuri:
| anyia a răspuns:

Mda, Romania te iubesc!sad
De ce sa demonstrezi ca esti asa de patriot si sa copii de undeva, cand poti sa te straduiesti si tu putin sa inveti? Nu e asa de greu sa citesti o data o lectie si sa retii doar ideile principale, iar in timpul unui test mai tragi cu ochiul la vecinu` si iti aduci aminte ce ai citit! Adica poate acum iti va merge chestia cu copiatul, dar gandeste-te ca vei deveni un adult cu niste responsabilitati pe care trebuie sa le faci singur, iar daca tu in scoala ai baut cerneala si ai copiat la teste... ce vei face atunci?

| cuteandfunny a răspuns:

Pai eu copiez din carti, de pe la colegi niciodata nu mi-am facut fituica. Sunt asa experta la copiat ca am reusit sa copiez si in prima banca si profesoara era la catedra in fata mea. La mine oricum nu prea se uita profesorii se uita mai mult la aia mai prosti ca de mine stie ca invat mai mereu, dar niciodata nu stii de 10 asa ca ma mai ajut si eu laughing

| fetitzaTa a răspuns:

Pai.eu am penar rotund si imi pun fituicile acololaughing si cand vreau sa ma uit la fituica ma prefac ca am nevoie de corectorhee heehee hee

| Ashuuu a răspuns:

E o mica problema anda, nimeni nu vrea sa invete la toate, petru ca multe dintre ele in viata nu ai mare nevoie, cateodata chiar deloc, crezi ca atunci cand o sa ai un copil de 10-14 ani o sa te intrebe cand a dat a 2-a batalie Regele peste? sigur, nu! copiatul e shansa de a scapa si de a evita umplutul capului cu chestii inutilewinking ...acum sa revenim la subiectul acestei intrebari : pai cel mai bine, daca aveti o profesoara care toata ziua e cu ochii pe voi toata clasa trebuie sa coopereze, se duce unu la baie se impiedica. profa e atent la el, tu copii dintr-o fitzuica ascunsa in maneca, sau intreaba unu ceva de test, restul copie, si tot asa, pana terminati tot ce e mai punctat si mai greu, apoi ce e mai usor, folositi putin creierashu'. Si asa se incheie un test, daca v-a ajutat, pls fundita, sau macar vot

| Hehehe123 a răspuns:

Pai am cateva idei cum sa copiezi:
○ ia o banda adeziva/scoci fa-ti cateva fituici mici (foite cu raspunsuri) si lipeste sub talpa piciorului.Du-te la pae puneti-o si mergi usor pe hol si nu mai pleca din banca pentru ca se va murdari fituica si nu vei mai vedea.

○ Daca ai pix cu calentar fa-ti fituica si bagati acolo o fituica...

○ Fa-ti copiute, bagati-le in buzunar si cere voie la baie si acolo te inspiri si poti sa iti scrii pe mana si sa vi in clasa.

○ pe picior si ia-ti ceva lung..scrie-ti uitate si daca te intreaba ii spui ca ai o rana sau ceva care te mananca sau te doare laughing ma rog...

○ lipeste o foaie sub banca prefate ca iti cad 2-3 pixuri si in timp ce le aduni te uiti sub banca.

○ scrieti pe mana( ia-ti o bluza cu maneca lunga) sau scrieti in palma si uitate-n jos si te prefaci ca te gandesti si cand colo tu citesti acolo.

Si sunt mai multe. Sper sa iti fie de ajutor