Mereu impreuna, peste toate am trecut. Poate azi e greu, poate maine e mai bine. Dar orice s-ar intampla, voi ramane langa el!
Petru ca un zambet poa` sa te ridice atunci cand ti`e mai greu.
Stii ca ti-am spus de 1000 de ori:"Cu un zambet ma ridici la nori:X
Pfff` :X … imi place cuM ma pRivesti` … imi place cuM imi zamBesti… imi place La nebunie cand bati apropouri ca Ma iuBesti! :X ….
fie rau saU fie biNe`, viata meA o VreaO cu tine :X. cand am ziLe gRele, Imi daI puTeRe :X, ma faCi s zambesc`
bineinteles ca nu`i clar. oricum te iubessssc; x. | Ador sa am imaginea ta intiparita in minte Fredonand acelasi nume ce ma lasa fara cuvinte.; x"
Mereu cu zambetu` p buze` Pentru ca are cine s'o amuze`
Ce frumoasa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat! Ce frumoasa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarat! "
Nu pot sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasesc.; x Nu vreau. Nici n.as incerca.Sa iubesc pe altcineva.; x Te adorr. :*"
-> Sii cand vine vorba de iubire. Zi`le ca ma ai pe minne. "
Doar,pur si simplu te adoul :X :X
Poveste fara sfarsit
Ubestc
Adoul tscumpule:X:X:X:X
E atat de dulce cand o strangi la piept,e asa frumoasa cand tu ii zambesti, atat de fericita cand ii spui ca o iubesti! :X
Vorbim la telefon si iti spun ca mie bine. TE MINT. Bine imi e doar langa tine
Desi am trecut prin multe suntem totusi Impreuna `! Caci nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana
StOoP! Gata-Gata, nu vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine,ca si mie imi convine
Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine
Iar cand se intampla sa imi fie rau Esti langa mine cu tot sufletul tau Imi dai curaj, m-ajuti sa reusesc Si uite de-asta te iubesc
Cine ma inveSeleSte,cine ma face Sa zambesc? Cine-mi apare in gand atunci cand ma trezeSc? Cine-mi bantuie viSele,bineintSeleS ca Tu,Ma intrebi daca am innebunit…bineintSeleS ca Nu!
Tu o doreşti, şi ea sigur simte.e brutal de frumoasă, te lasă fără cuvinte.te ţine de mână şi`n ochii te priveşte.sunteţi genu de cuplu care se potriveşte!●
Te am pe tine si asta e tot ce conteaza, restul lumii nu ma mai intereseaza.
Am o inima, un suflet, o noapte si o zi, am vise si sperante, dar mai presus de toate am sentimente si ele iti apartin
""Desi sunt o pustoaica. Te'am facut sa ma iubesti! Poate sunt eu o copila! Dar fara mine innebunesti
Chear daca iti gresesc:*. Chear daca sunt momente cand iti lipsesc:*. Nu uita ca te iubesc:*
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
UnUserObisnuit întreabă: