Dumnezeu cand iti ia o binecuvantare ti-o ia pentru ca are un mai buna pentru tine
* Sii` cand incepe weekendu` e o adevarata debandada; x. Se duc prin cluburi;> poate mai apare vre`o prada; x!
* E sambata seara;> nu` stam in casaaa! Plecam pe bulevardele de fitsa ale Bucurestiului`;> intram in club, nu` ne asezam la masaa; x
* Intra in o viata noua; x. cluburi, baruri, lautari`; x! Nu` va mai dam nimic voua;>!
* Tte` se intreaba cum " ea " e atat de frmsa. Dar nu prea se ingrijoreaza daca mai are machiaju pe fata . Nu sta ca tte` zdrentsele in oglinda de seara pana dimineata :o.
* Vreau sa afle toti , nu sa citesca`n stele . Ma comport exemplar; x dupa standardele mele .
* Stau intinsa pe jos in dormitor . Pe covor. Incercand sa uit de dor.
* Suna`ma si da`mi o veste de la tine ...sa`mi spui ca ma iubesti , mi`e dor de tine ...
* Stai nu gandii prea high :p. De ziua ta nu o sa ma ai; x
* Parca e ea cea care iti zice " te iubesc " . In loc de " multumesc " .
* Asta`i momentu baby nu te oprii . Danseaza dpa` ritmu` inimii =p~.
* Parfumu` ei e ametitor ca shou` de tequila =p~.
* E fata care nu o poti uita.; x Baiete Nu stii ce e aia dragostea?
* Am intrat in club Ca sa spargem plictiseala. :p... Fetele de aici lumineaza seara.
* Ma misc lent Sa te fac pe tine dependent .
* Decolteul meu te face sa ma iubesti ? Nu multumesc;; )... poti sa ma parasesti !
* El major si ea minora; x.
* I`m addicted to you;> `!
* I`m into you; x `!
* Who run the world ? Girls !
* Fortat de nevoi . o sa te inmoii . Pentru ca pare scoasa din revista PlayBoy =p~!
* Cand telefonul` suna vreau sa-i raspund. Cand ew m`ascund! Sunaa Ma intrebi ce fac " Raspund si tac!?; x
Unele sunt facute de mine. O zi buna :*! funda?
My head says,"who cares." But then my heart whispers, "you do, stupid."
When tears flow in your eyes.Always remember two things: I'm here and I care`!
Close your eyes and say goodnight and hold me till the morning light.
I’m going to smile and make you think I’m happy, I’m going to laugh, so you don’t see me cry, I’m going to let you go in style, and even if it kills me - I’m going to smile.
♥Extraordinara`; x si de ce nu pentru unii superficiala` m`am saturat sa ma critice intr`una` acum e momentu` ca toti sa`si tina` gura`
•ѕι ce υѕor e ѕa zaмвeѕтι` • ĸɴd aι ιɴcredere`ɴ ceea ce eѕтι` :х •
• Am întrebat multe, însa răspunsul tău va fi cu puncte puncte`
•Copilăria ! Singurul paradis pierdut !
Poate o alta ea iti va parea mai minunata. Simpla. Dar totusi COMPLICATA!