| ge0rgy a întrebat:

Dati-mi si mie niste statusuri dragutse:X funda pentru cel mai fain!

Răspuns Câştigător
| d00ris a răspuns:

Dumnezeu cand iti ia o binecuvantare ti-o ia pentru ca are un mai buna pentru tine love struck

3 răspunsuri:
| Sarahh a răspuns:

* Sii` cand incepe weekendu` e o adevarata debandada; x. Se duc prin cluburi;> poate mai apare vre`o prada; x!

* E sambata seara;> nu` stam in casaaa! Plecam pe bulevardele de fitsa ale Bucurestiului`;> intram in club, nu` ne asezam la masaa; x

* Intra in o viata noua; x. cluburi, baruri, lautari`; x! Nu` va mai dam nimic voua;>!

* Tte` se intreaba cum " ea " e atat de frmsa. thinking Dar nu prea se ingrijoreaza daca mai are machiaju pe fata blushing. Nu sta ca tte` zdrentsele in oglinda de seara pana dimineata :o.

* Vreau sa afle toti smug, nu sa citesca`n stele love struck. Ma comport exemplar; x dupa standardele mele love struck.

* Stau intinsa pe jos in dormitor love struck. Pe covor. Incercand sa uit de dor. oh go on

* Suna`ma si da`mi o veste de la tine puppy dog eyes ...sa`mi spui ca ma iubesti love struck, mi`e dor de tine oh go on...

* Stai nu gandii prea high :p. De ziua ta nu o sa ma ai; x

* Parca e ea cea care iti zice " te iubesc " love struck. In loc de " multumesc " smug.

* Asta`i momentu baby smug nu te oprii love struck. Danseaza dpa` ritmu` inimii =p~.

* Parfumu` ei e ametitor ca shou` de tequila =p~.

* E fata care nu o poti uita.; x Baiete smug Nu stii ce e aia dragostea? big grin

* Am intrat in club smug Ca sa spargem plictiseala. :p... Fetele de aici lumineaza seara. love struck

* Ma misc lent smug Sa te fac pe tine dependent love struck.

* Decolteul meu te face sa ma iubesti raised eyebrows? Nu multumesc;; )... poti sa ma parasesti love struck!

* El major si ea minora; x.

* I`m addicted to you;> `!

* I`m into you; x `!

* Who run the world smug? Girls love struck!

* Fortat de nevoi smug. o sa te inmoii love struck. Pentru ca pare scoasa din revista PlayBoy =p~!

* Cand telefonul` suna vreau sa-i raspund. Cand ew m`ascund! Sunaa Ma intrebi ce fac " Raspund si tac!?; x
Unele sunt facute de mine. O zi buna :*! funda?

| ToxicGirl a răspuns:

My head says,"who cares." But then my heart whispers, "you do, stupid."
When tears flow in your eyes.Always remember two things: I'm here and I care`!
Close your eyes and say goodnight and hold me till the morning light.
I’m going to smile and make you think I’m happy, I’m going to laugh, so you don’t see me cry, I’m going to let you go in style, and even if it kills me - I’m going to smile.
♥Extraordinara`; x si de ce nu pentru unii superficiala` m`am saturat sa ma critice intr`una` acum e momentu` ca toti sa`si tina` gura`
•ѕι ce υѕor e ѕa zaмвeѕтι` • ĸɴd aι ιɴcredere`ɴ ceea ce eѕтι` :х •

• Am întrebat multe, însa răspunsul tău va fi cu puncte puncte`
•Copilăria love struck! Singurul paradis pierdut oh go on!
Poate o alta ea iti va parea mai minunata. Simpla. Dar totusi COMPLICATA!

| Adoniss96 a răspuns:

Viata e o barca,Omul un pilot, Cine nu iubeste, E un idiot