Uite; x :
U poti sa faci ce vrei si sa stai cu cine vrei. Am si eu prietenii mei...
Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu
mi-ar placea sa privesc spre trecut [caci a fost frumos] dar mie teama ca daca voi intoarce capul iar spre prezent obrajii mei se vor uda
Poate m`am schimbat sau poate doar m`am saturat.
Nu am nevoie de prieteni falsi,detest sa tin langa mine numai oameni lasi!
Ca orice copil exista moment in care nu intelegi ce se petrece.
Te gandesti,Aberezi,Trezeste'te, prea frumos visezi.
Lasati`ma sa fac si bune si rele, dar sa stiu macar ca sunt greselile mele.
°• Lasa'ma cu textele ce nu ma intereseaza.Lasa'ma cu lumea care nu ma agreaza.•°
Ma respecti, te respect.Ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala.Ma ataci, ma apar.Ma urasti, nu te urasc.Si stii de ce? Pt ca ceea ce pe tine te caracterizeaza, pe mine nu ma defineste.
"Poate’h ca am aiere’n cap, dar asta e problema mea.Nuh poţi să ma suporţ? Asta ii problema th’a.Nu ma cunosti? Nu mai comenta.Ai grija de viaţa tha nuh de-a mea’
Intr`o zi blestemata ai venit la mine, mi-ai spus cuvinte dulci, ca vrei sa fiu cu tine.
Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •
Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna
Tu tzineai Mult la el, º• Va protejatzi Unul pe altul Dar acum A venit timpul, cand viata iti da Sah`matul.º•
Se pare ca povestea noastr-a luat sfarsit, Nu uita ca tot ce-am scris am zis pentru ca : Te-am iubït
C-ai plecat de langa mine, Certuri au fost prea multe, Ai sarit in bratele alteia sa te ajute, Te vad mergand pe strada cu ea, Te tii de mana, Cand ma vezi privesti in jos, Tot ce traiesti e o minciuna.
""[] Semnez Scrisoarea De Adio Te Pup Si Pa'...N'am Sa Mai Apar Vreodata In Viata Ta!""
"Sa iti dai seama ca ar lipsi ceva.atunci cand o sa vezi ca nu mai sunt in preajma ta"
Te iubea,chiar te-a iubit candva,priveste-o, dar stai departe acum nu te mai vrea.
Ce sa fac iubirea mea, daca soarta a vrut asa… am ajuns sa te iubesc si acum plec, te parasesc.
" Pentru tine dragostea a fost o gluma. si ai trait cu mine numai in minciuna… "
Uita de mine, uita de noi.Staiiii! Ia si trecutul si carati-va amandoi
" Ori e alba, ori e neagra… inima mea mereu se-ntreaba…. daca am facut bine cand m-am indragostit de tine… "
"Nu plânge pentru că s-a terminat, zâmbeşte pentru că s-a intamplat."
"Pentru cine m-a acuzat c-as fi uitat de unde am plecat, ma faci sa rad, niciodata n-ai stiut de unde am inceput"
Cam atatfundita>
Daca iti pui un status implicit va vedea ca iti pasa si ca te roade.Arata-i indiferenta.
anonim_4396 întreabă:
Lluvia_8369 întreabă: