| αғғιхoιd a întrebat:

Dati-mi si mie niste statusuri stiti voi, beautiful

3 răspunsuri:
| Corynneee a răspuns:

Cu zambetul pe buze si cu capul sus voi ajunge intotdeauna unde mi-am propus!

Sa stii ca de acum sunt schimbata
Poate candva o sa spui > Tu nu ai fost asa niciodata.

Am inchis ochii
Sperand ca intr-o zi.Toata tristetea va disparea!

Stiu si vad tot ce se intampla cu tine…
Si doare Ochii mei S`au saturat de lacrimi

Toate veneau, treceau, dar nimic nu ramanea, nici macar baiatu care puteam sa jur ca ma iubeawinking

Ai nevoie de-un prieten♥
pe care, cu-adevarat, sa il simti aproape de tine atunci cand viata greu te va incerca.

Nu pot sa cred ca nu mai vii.
C-a fost o joaca de copii, Ca o clipa sterge tot ce-ai scris o viata...

Trecem noi si peste asta.
Cum am trecut peste muuulte ♥

Pastrez atatea amintiri.
Eram frumosi ca doi copii, Mi-e tare dor de zilele senine!

Incetul cu incetul incep sa innebunesc
Si nu stiu ce se va alege de mine dupa

Viata nu merge decat pe propriile ei principii.
Te doare? Rezista!, Ti-e greu? N-ai ce face. mergi inainte sau mori! Ai trecut peste? Felicitari, in asta consta sensul vietii!

am incercat.
dar tu ai lasat in urma ceva ce in curand va fi uitat; n.ai pretuit ceea ce era cel mai important.pacat.

ar trebui sa te opresti o secunda.
.si sa vezi adevaratele valori. nu toate proastele de langa tine sunt comori.

nu faci nimic
ai impresia ca eu stau sa te astept? de fapt eu ma indepartez incet.te uiti atent. ma privesti cu regret. asupra mea nu vei mai avea nici un efect!

Funda?big grin

| TheVampiresDiaries2012 a răspuns:

Viata e grea si aspre dar cand ai prieteni langa tine care niciodata nu te lasa...

Ai pierdut un DIAMANT cautand PIETRICELEwinking

; x poate eu nu stiu ce`i dragostea... dar d tine` m`a legat ceva; x"

| Elenutsaaaa a răspuns:

Din cauza ta sunt fericita!

Mereu cu zambetul pe buze Nu se streseaza Nu prea o intereseaza ce urmeaza

E de ajuns sa am incredere in mine In ce pot sa fac ca sa fie bine Poate intr-o zi iti vei aminti Ca am avut grija de tine Macar o zi

Nimeni Nu poate fi la fel ca tine! Tu imi dai incredere in mine!

Mereu vei cauta la o alta Ea Ceea ce adorai la mine candva

Vii Pleci Mi`e totuna O sa fie altu`n locu tau Intotdeauna

Ma inalt sa zbor Din nou Dar uit ca aripile le-am pierdut Cad si dau cu capu' de trecut Si doare iar Cum a durut demult Da' trece Si-o iau de la inceput

N`ai sa poti pleca fara voia mea Dar daca`ai sa pleci Eu te voi urma

Nu inghit in sec Inghit in demisec Urmatoarea lege o astept direct Ma exprim sa intelegi mesaju` Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju

Am vrut sa uit tot ce'a durut Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, Nu'mi pasa ce'a fost candva Sunt alta acum Si alta e viata mea

Inca am suflet de copil Care refuza sa creasca Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta

mi-as dori sa mai fiu fetita mica Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante

Nu incerca sa fii a lor Sunt multi care nu stiu ce vor J` tine mereu deschisa o ureche Sunt niste secrete Doar intre fete

mi place zambetul tau si chipul tau de copil, Imi place parfumul tau, imi place cum te imbraci Imi place cand razi, cand plangi, cand taci; x

\

sa faci diferenta intre alte fete si fata ta, sa stii ca toate te vor, dar niciuna nu te iubeste ca ea

Daca ai o fata ce sincer te iubeste Nu gresi sa o lovesti, pentru tine ea traieste!"\\

Chiar daca iti gresesc, chiar daca sunt momente cand iti lipsesc| sa nu uiti...sunt langa tine si te iubesc \

Am trecut prin multe si-am sperat sa-nveti sa crezi în mine...de-ai privi adânc în ochii mei ai vedea ce-nsemni pentru mine.

As vrea sa simti cât te iubesc sa-ntelegi cât îmi doresc sa crezi în mine

Lumea vorbeste prostii ca sa te schimbe si te minte.numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte

Din tot ce’a fost intre noi nimic nu regret sh parca nici acum nu’mi vine sa cred ca nu te mai vreau."FuntitSaaaa!?!:X

Întrebări similare