| SickOfWriting a întrebat:

Dati-mi si mie o idee...caut un nume interesant pentru profilul me de hi5 si facebook... da nu prea mai am idei, am avut deja vreo 20 de numehappy. Dau fundita celui mai inspirat nume:* (HELP me!)

8 răspunsuri:
| catahardy a răspuns:

Buna, aici te contrazic roxana... eu sunt baiat si lasa fata daca vrea sa aiba un nume mai "diferit" sa il aiba... personal daca o fata are un nume mai interesant imi atrage atentiahappy

| RoxannaST a răspuns:

Mai dar de ce tineti mortis sa puneti nume d-astea artistice? laughing gen "scuzati-mi talentul asta mi-e defectul" si ce au zis fetele de mai jos. Pune-ti numele tau, simplu, fara litere ciudate. Crezi ca daca pui tot felul de nume ciudate vei fii apreciata mai mult?
Pune-ti un nume simplu si gata, mult mai original si mult mai frumos, ca in ziua de azi toate pustoaicele isi pun tot felul de prostii la nick. bafta!

| madaluhsha a răspuns:

Buna.deci nu prea am expiratie acum.asa ca daca iti va placea iti va placeabig grin
1-departe de norilove struck:Xlove struck
2-supradoza de nebuniehappy
3-nebuna la maxim
4-puff
5-norishor
6-cioburi coloratebig grin
7-vise terestre (sau vis terestrubig grin)
8-ocean de vise
9-scary girl
. Si nu mai am idei mai trasnitebig grin
Succes in viatawinking

| AnonimaNo.1 a răspuns:

Buna happy!

ڪے♥ღ♥ LiFe Is PinK ♥ღ♥ڪے

┊╰╮⊙ァ●Zα๓ßεT IησςεηT de Cσριℓ Dε๓εηT ٩͡[ï̯͡ï]۶●ァ⊙╭╯┊

εїз ღ♥ღ Ιηﻮεяαأђ ριεяδυτ ρяιητяε ησяι ღ♥ღ εїз

Winter Of Frozen Dreams

Curcubeu In Alb Si Negru

Lost In Your Smoke

Scuzati-mi talentul. asta imi este defectul! [cam lung, dar mergee oh go onwinking ]

Vise fara culoare

Nu mai am inspiratie acum. Sper ca iti plac, daca nu, ma bucur ca am incercat sa te ajutwinking.
Bye bye wave
Ai grija d tine happy

| AnonimaNo.1 a răspuns:

Roxanna, aici si eu te contrazicwinking. e adolescenta, daca ea vrea un nume mai interesant las`o sa si`l fac asa :-J. Numele simplu nu mi se pare mai original si mai frumos (p hi5) literele "ciudate" asa cum le numesti tu laughing sunt la modawinking si fac numele sa para mai interesant happy.

| Alinutza_5368 a răspuns:

Cryout

| MyBrokenHeart a răspuns:

Deci sunt bucuroasa sa te ajut : daca esti fata acum se pun in limba engleza nick`urile adica numele de exempu Broken Heart ca si al meu ...sau crushed candy dar daca esti baiat se cauta in stiul :Heartbreaker sau inside darkness... sper sa te ajute