~> Am cea mai buna prietena dar nu suntem de acelasi sange.. Daca mi se intampla ceva raw ea plange; x!
~> Si acele nopti cand ne adunam cu totii . Cand radeam si glumeam pana dupa miezu' noptii =p~.
~> Au fost si certuri si nu pot minti . Dar supararea nu tinea mai mult de o zi .
~> Zambesc :d atunci cand se intalnesc > Necazuri griji belele :*. Peste toate trec cand le am pe ele Cu ochii inchisi si cu ea de mana ! Trecem peste tot impreuna !"
~> Prietenii adevarati iti sunt aproape si prin fapte`. . Nu doar prin soapte sau mesaje.
~> Chiar daca azi ne-am cunoscut . esti o scumpa te iubesc mult. e greu sa spui la cineva ca prietenia e ca viitoru in viata ta =p~.dar fara ea nu poti rezista .te iubesc prietena mea :*.
~> Tu mi-ai aratat cum sa merg mai departe. M-ai citit si m-ai scris ca pe o carte!
~> Am crescut impreuna b-), am renuntat la bilute si fundite colorate; x, acum` vrem pixuri parfumate =p~.
~> Se numeste fratie . cine sta langa tiine .
~> Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana :p •
~> Cand ai un prieten` aproape d tine` . Uitsi de ce e raw` \:d/. sh` te gandesti la bine !; d
~> Am o singura prietena p qre ma` pot baza... Caci stiu cu` daca voi cadea ea imi va tine perna !
~> Am cea mai buna prietena dupa Pamant!
~> Aici am cunoscut multi copii deosebiti cu talente ascunse de betivi tampiti !
~> Totul e mai usor atunci cand sunt cu ei, doar cu ei, cu prietenii mei!
~> Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta!
~> Stiu ca ii datorez atat de multe, ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde!
~> Nu am nevoie de prieteni falsi.Detest sa tin langa mine numai oameni lasi!
~> Nu mai bag mana in foc pentru nimeni, ca ma ard.Am vazut cu ochii mei cat de multi ma uita dupa ce cad.
Unele sunt facute chiar de mine! Pupici. Funda?