~> Am cea mai buna prietena dar nu suntem de acelasi sange.. Daca mi se intampla ceva raw ea plange; x!
~> Si acele nopti cand ne adunam cu totii . Cand radeam si glumeam pana dupa miezu' noptii =p~.
~> Au fost si certuri si nu pot minti
. Dar supararea
nu tinea mai mult de o zi
.
~> Zambesc :d atunci cand se intalnesc > Necazuri griji belele :*. Peste toate trec cand le am pe ele Cu ochii inchisi si cu ea de mana
! Trecem peste tot impreuna
!"
~> Prietenii adevarati iti sunt aproape si prin fapte`. . Nu doar prin soapte sau mesaje.
~> Chiar daca azi ne-am cunoscut . esti o scumpa
te iubesc mult.
e greu sa spui la cineva ca prietenia e ca viitoru in viata ta =p~.dar fara ea nu poti rezista
.te iubesc prietena mea :*.
~> Tu mi-ai aratat cum sa merg mai departe. M-ai citit si m-ai scris ca pe o carte!
~> Am crescut impreuna b-), am renuntat la bilute si fundite colorate; x, acum` vrem pixuri parfumate =p~.
~> Se numeste fratie . cine sta langa tiine
.
~> Putem spune ca ne stim din totdeauna • In momente grele ne-am intins una alteia mana :p •
~> Cand ai un prieten` aproape d tine` . Uitsi de ce e raw` \:d/. sh` te gandesti la bine
!; d
~> Am o singura prietena p qre ma` pot baza... Caci stiu cu` daca voi cadea ea imi va tine perna !
~> Am cea mai buna prietena dupa Pamant!
~> Aici am cunoscut multi copii deosebiti cu talente ascunse de betivi tampiti !
~> Totul e mai usor atunci cand sunt cu ei, doar cu ei, cu prietenii mei!
~> Dintre toti cei care vor intra in viata ta, numai prietenii adevarati vor lasa urme in inima ta!
~> Stiu ca ii datorez atat de multe, ca uneori imi schimba viata`n cateva secunde!
~> Nu am nevoie de prieteni falsi.Detest sa tin langa mine numai oameni lasi!
~> Nu mai bag mana in foc pentru nimeni, ca ma ard.Am vazut cu ochii mei cat de multi ma uita dupa ce cad.
Unele sunt facute chiar de mine! Pupici. Funda?
Adriadu întreabă: