Ii place sa controleze ea totul.stiu cum e.la fel aveam si eu o prietena prin clasa a 7 a si mai mereu ma punea sa fac ce vrea ea ca si cum as fii fost sclava ei.deoarece tineam mult la ea faceam ce zicea pana intr-un final cand am pus piciorul in prag si i-am spus ca nu mai merge asa. ce sunt eu? sclava ei.
daca o vei pune sa faca si ea ceva din ce te pune ea sa faci tu pentru ea iti spun sincer ca nu va face, pur si simplu vinovata in aceasta situatie esti chiar tu pentru ca ai acceptat asta. ori ea te-a vazut mai emotiva la inceput si de aceea se poarta asa.
Incearca sa fii tu insati sa nu mai faci ceea ce zice ea chiar daca se va supara si va rupe prietenia dintre voi doua, daca va face asta va da dovada ca nu vroia decat sa se foloseasca de tine.Asta nu este o prietenie de suflet mai mult de profit.
Pai da' nu se numeste prietena daca incearca sa ii faci pe plac. Fata asta e buna de sefa. Dar daca se poarte de parca nu sar fi intamplat nimic, inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel. Daca ti-a spus cuvinte rele, inseamna ca e falsa. Dar nu iti strica prietenia cu ea. Continua sa ii fii alaturi, si sa ii fii o prietena adevarata, poate isi va da si ea seama ca greseste daca e falsa. Si nu te baza pe ea la greu. Poate iti mai divulga secrete sau chestii de genul. Fa-ti mai multi prieteni care sa te ajute si sa te sprijine cu adevarat.
Implica-te daca consideri ca nu a facut-o intentionat, sa-si dea seama de greselile ei si sa nu te oblige sa faci lucruri care nu iti plac.
Draga asta nu se numeste prietena, de fapt te foloseste, prietenele se ajuta, sfatuiesc.mai bine chibzuieste si nu avea incredere in nimeni...
misauratcuviata întreabă: