Hi.Dupa avatarul tau, se vede ca esti fata.pai iti voi da niste ideei dupa care sa te ghidezi.Movul este o nuanta placuta, si totodata romantica.Cremul de asemenea.Nu stiu cum sa iti explic.Imparti in totaltitate un perete in parti egale pe diagonala.iti va rezulta ca 2 triunghiuri intoarse ei o parte o faci mov deschis, sau inchis dupa preferinta.si o parte crem.mi se pare senzual si atractiv.Si aplici asta la toati pereti. Tavanul il faci crem.Sau daca nu iti plac culorile schimbi tu. Faci combinati.Te pup.Si daca ti-a placut ideea mea te rog da-mi funda! Sper ca te-am ajutat Pupic pentru Alex:X
Buna,
daca as fi baiat, mi-ar placea sa fie alba cu modele abstracte albastru inchis. Sau, alb in combinatie cu orice alta culoare. Zic alb... pentru ca daca ti se murdareste albul, poti sa dai tot cu alb peste oricand... in schimb, daca o zugravesti in albastru/verde, etc.si se murdareste un perete; daca dai peste cu aceeasi culoare, risti sa nu iti mai iasa aceeasi nuanta a culorii. Totusi, gandeste-te si la culorile care iti plac tie.
Vopseste-o in culorile tale preferate dar combinale armonios,si poti lipi modele colorate sau simple pe perete care e gol,le gasesti de cumparat, sau vopseste chiar tu frme pe pereti, fi oiginala si sigur va iesi ceva placut. Sper ca ti-am fost de folos.
maryucamary întreabă:
MishaIsMyHero întreabă: