| maia_2994 a întrebat:

Dati`mi si mie va rog cateva idei "ultraoriginale" pentru costum de halloween...pls...

8 răspunsuri:
| www a răspuns:

Mergi in chiloti si spui ca esti curva.
Sau te imbraci in sandwich, cu niste folie, niste salam si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Costumul lui Adam. Ii pui in cur pe toti.
PS: E problemuri daca am zis cur? Masturbez?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://209. 85. 135. 132/search? cu=cache:9T_Waf-i_ukJ:...lr=lang_ro

| Vizitiul a răspuns:

Pune-ti cate o frunza de brusture in locurile intime si o coroana de spini in cap, crede-ma, o sa fii unicawinking

| AdeLina a răspuns:

Nu mai sunt ultraoriginale daca ti le zicem noi:))
Imi place ideea lui www:))

| Magic a răspuns:

Eu iti propun sa iti alegi in ce vrei sa te costmezi in:vrajitoare, vampir, diavolita, mireasa moarta, vaduva neagra.etc.uite cum iti poti improviza un costum de vrajitoare: Ai nevoie de:

• ziare mari
• scotch, de preferat de culoare neagra
• o foarfeca
• sfoara sau lana pentru crosetat, de culoare neagra sau maro
• vopsea de fata neagra
• o bucata de carton mai mare
• circa 2 metri liniari de panza neagra
• panglica lata neagra
• oja inchisa la culoare sau un set de unghii false

Ce trebuie sa faci:
• pentru palarie fa un con dintr-un ziar mai mare, eventual pune doua ziare, astfel incat "palaria" sa aiba mai multa rezistenta. Lipeste partile care se suprapun ale ziarului, dupa ce ai facut conul care sa se potriveasca pe capul fetitei tale
• pentru par taie mai multe fire de lana sau de sfoara si leaga-le pe toate impreuna la un cap sau lipeste-le de interiorul "palariei" ca si cand ar fi fire de par care ies din palarie. Pentru un efect deosebit ai putea chiar sa impletesti cateva dintre fire. Nu uita sa lasi loc in dreptul fetei!
• marginea palariei poti sa o faci din carton sau din ziare. Daca folosesti cartonul, taie o bucata rotunda cam cu 20 de centimetri mai larga deca conul pe care l-ai facut deja, si lipeste marginile interioare de marginea conului, cu schotch negru. Apoi vopseste "palaria" cu vopsea sau acuarela neagra.
• roba vrajitoarei - indoaie materialul pe care l-ai cumparat in doua, fa-i cu foarfeca un orificiu pe unde sa fie scos capul apoi coase-i cat poti de bine un tiv. Daca ti-a mai ramas material poti sa strangi roba la mijloc tot cu acesta si poti sa cosi "franjuri" de material de marginea de jos a robei. Altfel, foloseste panglica, va arata mai bine pentru ca e stralucitoare.
• unghiile - daca vrei ca fata ta sa arate intocmai ca o vrajitoare, nu uita sa ii vopsesti si unghiile cu lac negru, sau chiar sa ii pui niste unghii false.
• alte accesorii - orice vrajitoare pare mai infricosatoare cu o matura, asa ca lipseste-te macar o seara de matura din paie pe care o tii bucatarie. Sau prinde de un umar sau pe spatele robei vrajitoarei un paianjen sau un sarpe de jucarie, pe care le gasesti la orice librarie la costuri foarte foarte mici.

sper ca ti-am fost de folosbig grin

| Theya1703 a răspuns:

Andreea, eu iţi recomand să te duci îmbrăcată cât mai plăcut. Nişte exemple de costum de Halloween:
* Cenuşăreasa
* Pirata Andreea
* Un înger

Acestea sunt ideile mele... Sper că te-am ajutat cu ceva... :* si mult noroc în alegerea costumului...

| IoanaEvelina a răspuns:

Poti sa adopti stilul emo pentru o seara... sau cumpara un sac, da-i o gaura si fa-ti niste vanatai pe fata cu putin machiaj. succes...