anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dati-mi si mie va rog un model de MP4 dar cu site. Multumesc. Nu faceti gluma la adresa limbii in care vorbesc si raspundeti in romana.happy

Adj nekem kérlek MP4 modell, de az oldalon. Köszönöm. Ne vicc a nyelvet beszélnek, és választ románul.happy

8 răspunsuri:
| carminaburana43 a răspuns:

Nu facem deloc gluma pe seama faptului ca scrii si in limba maghiara.Problema este ca nu scrii corect in limba respectiva.Nu se intelege nici in romaneste nici in maghiara ce doresti caci nu folosesti corect pe niciuna dintre ele.Si nu te supara dar alege macar pe una in care sa scrii si sa vorbesti corect.

| βeβeℓușa a răspuns (pentru carminaburana43):

Draga mea sunt sigura ca vorbescdestul de corect.

| carminaburana43 a răspuns (pentru βeβeℓușa):

Imi pare rau nu. Daca vrei trimite-mi mesaj particular iti dau id si iti zic unde gresesti.Nu de altceva dar eu respect limba maghiara si nu o poci.

Baai! Uh esti aia care te'ai nascut in Ungaria? Nuu! Atunci taciii!

Daca nu sti sa raspunzi inteligent si daca nu sti limba maghiara atunci macar nu sustine ca sti, poate sotul mi-e maghiar daca ai apucaturi iesite din codru nu ma poate enerva raspunsul tau pentru ca te caracterizeaza.Nu spuneam nimic daca nu sustineai sus si tare ca sti limba maghiara dar nu sti nici cea maghiara nici cea romaneasca corect. Dupa ce vei sti pe ambele corect atunci ai ce sa-mi raspunzi.Dar pina cind imi raspunzi ca la usa cortului nu ma poti interesa.

Mai taci ca mai mult de 10 ani nu ai daca te crezi asa desteapta" ai auzit vreodata de messenger? Probabil nu asa se vorbeste eu poate nu am 67 k tine sa nu stiu sa vorbesc ca un adolescent ce sunt si stiu sa vrb foarte bine maghiara sa stii. Daca nu stiai raspunsul nu raspunde! Shut up!

Nici acum nu sti ce vrei! O data zici ca nu am mai mult de zece ani pe urma zici ca am 67.Deja ma faci sa rid! Lol! Lol! Lol! Dar in orice caz daca continui sa vb asa cu lumea nu o sa ai in vecii vecilor o casnicie fericita cind vei creste mare ca nu o sa poti purta o discutie civilizata, te aprinzi rau din orice si vei termnina cu un divort frumusel.

Draga mea decat sa comenteZi aiurea taci k uh nu ma cunojti si nu ai dreptu sa ma critici.