Ii pasa, dar vrea sa arate ca`i indiferenta, e rea, dar incearca sa fie buna, pastreaza distanta dar mereu e aproape.
Spui ce vrei, dar nu`i ca tine, Ea oriunde se simte bine. Stie sa fie si rea si buna, si indiferenta si ingrijorata, si rece si calda...
Zâmbeşte şi arată-le că nu îţi pasă. Zâmbeşte chiar dacă ai prins o pasă proastă. Zâmbeşte indiferent de problemele ce te apasă. Învaţă să zâmbeşti că viaţa`i numai una şi`i frumoasă!
Curajul nu inseamna absenta fricii, ci puterea de a merge mai departe in ciuda ei...
Imi aprind o tigare si stau in geam. realizez ca in minte imaginea ta inca o am
faci niste lucruri care apoi le regreti`.urli`. plangi` nu sti ce sa mai faci`.dar toate in zadar! nu poti sa dai timpu inapoi si sa schimbi ceea ce ai facut gresit `! De multe ori ceea ce iubesti vr sa fie doar al tau! Dar multi considera ca acel lucru nu e pentru tine`.si ca... meriti ceva mai bun! dar nimic nu e mai bun pentru tine` decat ceea ce consideri tu ca te face fericita!
Face pe InabOrdaBiLa. E un joc Ce`L faCe Des. ISi jOaCa Bine rOluL `. inOcenTha`... Chip PerverS
Vreau sa sThii`. Ca de azi`. DevIn InDiferenTha`. DeVin mult` mai Rea`. DevIn FaTha` PerfecTha
ia o stilca, papusa, te rog serveste-te… Stiu ca nu bei dar obisnuieste-te, Cu viata de noapte, hai treci la fapte Noi toti bem, tu nu bei, pai nu se poate
Vreau sa fie : Sampanie Tequila si Marijoana. baieti s-a bea cu sticla noi sa bem cu damigeana
Regreti` ca m`ai cunoscut? M`i se rupe`!"
Viata nu e lights ca tigarile Kent Dar iti rupe capu cand o tragi in piept :X:X:X:X:X:X:X:X
Alcoolul omoara incet incet… nu conteaza, nu ma grabesc
Ce faci cand lumea te streseaza?
Pune jointu' in gura, viseaza.
Marijuana, cea mai fidela fata,
Dupa cum probabil stii, nu te lasa niciodata.
La bucurie, la necaz, este cu tine,
O respect, ma respecta, restul vine de la sine.
Mai mult momente neplacute, erau clipe cand toate te enervau sau seri in care nici macar tigarile nu te calmau
te scuz daca` esti` prea insistent...Eu sunt un drog si u` esti` dependent!
Nu o sa iti spun : "Mai stai!". e tarziu : "Bye`Bye!". chiar daca Tu`, poate, inca mai speRai
Că sunt invidioşi sau că sunt mincinOşi, În viaţă n`am nevoie De aSemenEa jegOşi De Oameni care işi spun deGeaba fraţi. Decât prieteni faLşi, preFer dUşmani adeVaraţi
Ce te face Sa crezi ca voi fii acolo cand ma vei cauta?! Ce te face Sa crezi ca vreau Sa aud de tine?! Uita tot ce ne'a legat, de azi nu mai exiSti pentru mine!
. Taci > Iubeste'O nu-mi pasa Pastreaz'o de tot. Iar pe mine Priveste-ma si Linge-te pe Bot!
Mai bine beau oţet, mă jur, Decât s-ascult ziarişti cum îi ling pe ăştia-n cur, Decât s-ascult cum au pus-o ei de-un blat… O parte din presă încă presează...
Lasa coniacu` sa curga, da`ne o tigare sh sa ne amintim De clipele care au fost si nu revin. Lasa pe masa o scrumiera sh un pahar de vin
Da-mi tigara ca sa trag patru vise iar apoi da-mi un colt de rai ca sa uit de noi doi!
Printre fumul de tigara ma gandesc numai la tine. Am in gand chipul tau si as vrea sa fii langa mine.
Nu stau dupa noroc. Daca vreau fum, stiu unde sa dau foc!;>
Sper ca o sa te ajute si ca iti plac.
Bye
Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenta.
Indiferenta nu-i decat lasitate.
Înzestrat cu o voinţă rară
Existenţei el i-a dat un sens...
Căci a ars mereu, a ars intens
Aprinzând ţigară din ţigară!
Aşteptând un tren în gară
Tacticos scoate-o ţigară,
Zice el nedumerit:
"O să mor sau am murit?"
La o vârstă, de gândeşti puţin,
Multe-s bucuriile şi rare:
O ţigară, un pahar cu vin
Şi din când în când, o-nmormântare.
Nu fumaţi activ, pasiv,
Că tutunul e nociv!
Zise doamna profesoară
Şi-şi aprinse o ţigară.
mai cauta pe google: "citate..."... funda?:
♥Mi-e dor sa visez in doi
♥Zambetu meu e iar colorat! Am trecut peste tot ce mi s-a intamplat -.-"
♥Si cu toate ca a pus punct. spunand ca s-a terminat. sufletul ei iti va sopti in gand: Nu am uitat!
♥" Tu? Miee?! N-ai ce sa-mi dai. De unde dracu inima? Ca n-aii! 0_o
♥Acum cauti melodii sa-ti aminteasca de noi.
Iti pare rau. si mie. Dar nu te vreau inapoi. ***
♥Shhi nu mai regret nimic din ceea ce odata demult m-a facut sa zambesc! Shhi chiar iti multumesc. Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc! ♥♥♥
♥Hai alege. pe care o vrei? Fata care te iube$hte sau tharfa de doi lei?
♥Eu nu am prea multe. dar cate le am le merit.
gandeste-te la mine nu la cartea mea de credit!
♥Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut
♥Ai crezut ca faci ce vrei
Dar ai scazut in ochii mei
Daca te purtai discret
Te consideram destept...
♥Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
♥Uita`te`n ochii` mei, spune`mi cata ura vezi in ei?
...
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html
littlepink întreabă: