Am eu
un server privata daca vrei sa ti-l dau care merge iti dau multe www.h1n1MT2.hr si mai am unul www.empiremt2.eu
Http://84. 247. 53. 136/ sv NON-STOP lv 33 din prima P la fel EVENTUri fiecare noapte server soope rtare intrati nu vezi regreta si nu se blocheaza nu nimic mai multe detalii alex_suck0
Www.empiremt2.eu e super tare metinul am lvl 84 aproape 85 e super sa te bagi pe regatul rosu daca vrei
Ba fratzilor` ziceti ma serverele` ca lumea dau sa intru pe ele si pl`a. nu`s bune`
Asj vrea si eu nisjte servere de Metin private in care sa poti sa cresjti mai repede` si in acelasji` timp sa se misjte si bine, sa mearga bine nu sa joci 2 zile si a 3-a sa-ti dea ban! sjtie careva`?
Sall vand cont de lvl 92 pe Empire Mt2. Armura: King 2. Arma:Spada Divina +9.Scut:Vulturului de lvl 61+9 aparare=153.Papuci:Nimbus +9. Coif masca de stafie de lvl 41 +9.Bratara de argint +9 cu 4000 PV. Cercei de abanos +9. Il dau pe un cont de 40 cu iteme bune pe Ro serverul Aries regatul Chunjo.
Pai incerca www.metin2tim.ro ma si daca nu stii ceva baga adresa asta:v4li_969 si intreaba-ma
anonim_4396 întreabă: