| trulexul a întrebat:

Dati-mi va rog cateva activitati care sa ma ajute sa ies din zona de confort, m-am plictisit sincer sa stau toata ziua la tv/calculator. Ma gandeam sa incep sa alerg dimineata, poate sa merg la sala, chestii de genul. Aveti alte idei?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, alearga dimineata si mergi la sala. Numai sa incepi. Cel mai greu punct este chiar ala, inceputul.
Poti sa incepi sa te dezvolti mai mult si pe alte planuri, personale, relationale, afaceri.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Să te înscrii într-un club legat de un hobby de al tău, să cauți persoane cu care să mergi în scurte vacanțe, există tto felul de grupuri pe Facebook dedicate călătoritului împreună cu alți pasionați

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Gimnastică în cameră. Să ții un jurnal zilnic. Să îți scrii amintirile. Să începi să scrii literatură. Să te plimbi pur și simplu în zona locuinței tale. Chestii de genul.

| G1G2 a răspuns:

Buna, poți merge cu bicicleta, trotineta, role, o plimbare prin parc, sa iesi cu prietenii la un suc, sa vizitezi un loc nou, o excursie cu cortul, la munte. Sunt extrem de multe activității pe care le poți face în aer liber, poate ai un teren de fotbal prin apropriere și sa te joci cu alte persoane sau un alt sport. Mie personal îmi place sa merg pe dig, sa ma plimb și sa admir peisajul.

| dogaesdhgijrsd a răspuns:

Sarituri de la inaltime iti recomand, pentru inceput etajul 10 ar fi ok. Bafta!