| madutza01 a întrebat:

Dati-mi va rog niste statusuri de ignoranta si pentru brunete! funda!

Răspuns Câştigător
| jumbO a răspuns:

Buna @madutza01
# Orice baiat care se respecta are langa el o bruneta!:-x
# Si in cine ai mai multa incredere, ala ti-ar mai da un sut sa te vada la pamant!straight face
# Nu mai cred in tine, nu mai cred in noi, tot ce am minte e sa uitam de noi 2 [ asta e inventata de mine on the phone
# Unde candva eram totul, acum ma simt de parca as fi in plus.
# Toate se dau drept brunete, cand ele de fapt sunt blonde [ move *** devil]
# Tot ce fac e pura fictiune! xD
# Merg pe drumul meu, doar pe'al meu :-x.
# Am tipat cand trebuia sa tip, am vorbit cand aveam nevoia sa vorbesc, am inchis ceea ce trebuia inchis.
# Ciudat!whistling Cum inca acele sentimente inca se mai mentin in mintea mea sigh
# Mii de voci se'aud in capul meu si imi soptesc : Hei, incearca sa te aduni!
# Baiatul meu e baiatul meu, stie ca are o bruneta in sufletul sau, iar pentru el sunt only girl :-x.
# De fapt, crezi ca'mi pasa. Sunt doar impresii. Trezeste-te la realitate, eu traiesc in lumea " ba esti prost smug "
# Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut
# Am invatat sa iubesc tot ce era al meu, Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!
#
Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s`au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele
#
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme, tot as glumi!, pentru ca stii, viata e grea si lumea e rea, Cum as putea sa rezist, daca nu m`as purta asa?
# majoritatea cred ca am numai impresii in cap, mi s`au intamplat prea multe in viata asta de rahat, si nimeni nu a fost langa mine atunci cand am avut nevoie
# Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept
# Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.
# Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge, demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi love struck
# Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine, dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!
# Fi intodeauna cine esti si daca acest lucru nu e de ajuns pentru cineva, acel cineva nu e de ajuns pentru tine
# Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câştigat altceva, şi pentru tot ceea ce câştigi, pierzi altceva!
# Am trecut peste ce a fost mai greu.Si nu mi-a pasat ca la bine ati fost cu mine si ca m-ati lasat la greu Am trecut peste asta inca o data. Dar acum sunt o alta fata!
# Lacrimi nu o sa mai curga pe obrazul meu. da-i in mortii masii pe cei care mi-au vrut rau!
# Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?
# cand nu o sa mai fiu, poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.
# Nu am nevoie d un BAIAT sa ma simt bine, nu am nevoie de un paznic in jurul meu, am nevoie doar d LIBERTATE si d a putea fi EU
# Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castigat
# Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n-ai observat de la un timp am mai crescut love struck

Sper ca te'am ajutat >; d

2 răspunsuri:
| Magda267 a răspuns:

Sunt cocheta si bruneta si de alti putin imi pasa, sunt frumoasa si desteapta si pe altii ii bag in boala