Pai cauta-ti prieteni, nu ai de unde sa iei idei, ex: vreau si eu sa-mi fac prieteni, pui in trbarea asta pe TPU, cine vra iti trimete
Broken_hearted_girl (cu puncte intre, fara spatiu , cum vrei tu )
,, numeletau"4ever
no.regrets
Este foarte simplu trebuie sa iti faci un id care sa te reprezinte, poate fi si numele tau sau orice. Insa sa nu fie prea lungi si greu de retinut. Sa nu fie deranjante. ceva simplu
Numele tau_ culoarea parului si anul 2010. Ex: adriutza_brunetzica2010 asa iti poti face si tu id.Doar pui numele tau si culoare parului.Succes!
Unidcaoricarealtu ce zici?cu punct sau _ intre cuvinte.Sau inventezi si tu unu nu cum vezi la majoritatea cu sweet, dulce, buna, rea, sex, sexy, manele, steaua, rapid, dinamo, inger, angel, printz, printzesa, barosan, shukar, jmenar, bengos, ciumeg, versace, boss, hugo, armani etc
Sau alte cateva misto jose_armando_berila_mondialul, pebbles_pink, i_am_angel_barbie, madalina_balerina_talent, mihai_john_cena, ochi_verzi_portocalii, larisa_fitzoasa, fetita_cu_tupeu etc
Na.fieti-am dat exemple de id-uri si de fete si de baieti.acum tu iti alegi
Mi-au mai vnt idei...crazy_people eu_GEN my_heart_is_just_for_you duta_tare_baaa euu.baa because_love_you imi.place.laptele.co.ciocolata
" skadreddy_no. 1 "
vipera.anului_4321; gica_cash; always_classic_nume; the_old_brown_doggy; the_nipple_i; napalm_plus; nos_exhaust; always_the_same; indeed_im_good; destroyer. 22222; me_anonimus; im.like.a.flower; sexy_20002; iubitadetoti_nume; like. a. tank; inima_franta; nume_rebela; i_plus_freedom; 2. talk; si multe altele, m-am plictisit de scriss, sper sa iti faci o idee din fiecare si sa iti alegi ceva! pa pa dai ceva?:d
Numeletau. justme
kid.numeletau
nume_prenume
iloveyou.numeletau
numeletau. porecla
no. porecla
pink. porecla
etc.
Pai...
numeletau.love.princess
numeletau_sw33t_ash0ney
love_and_dream