Sfatul meu e sa nu te maturizezi.Sau daca totusi o faci pastreaza undeva, in sufletul tau naivitatea si inocenta de care dadeam dovada cand eram copii
Nu stiu de ce vrei sa te maturizezi atat de repede.nu este tocmai o idee buna...iti explic de ce.eu mi-am pierdut copilaria crescand-o pe sora mea de la o varsta destul de mica, adica la12 ani.si in loc sa ma ocup de joaca sau alte lucruri pe care le facea in mod normal un copil de 12 ani.cresteam un bebelus, i-am fost mai mult eu mama decat mama.asta pentru ca eu stateam zilnic cu ea acasa.Acum sora mea a crescut.are 7 ani iar eu 20, ideea este ca m-am maturizat inainte de vreme spre deosebire de altii.mult prea devreme si crede-ma ca acum tanjesc dupa anumite lucruri copilaresti.de fapt la varsta mea chiar ma mai port ca un copil din cand in cand. datorita faptului ca mi-a lipsit copilaria! N-am avut parte de ea atat cat ar fi trebuit! Tot ce iti spun eu acum vei realiza peste niste ani.si atunci vei vrea inapoi varsta la care inca mai copilareai. Sfatul meu este sa copilaresti cat mai mult acum cat mai poti, ai destul timp sa te maturizezi crede-ma!