Buna,
Am gasit mai multe expresii ce denota indiferenta. sper sa te ajute:
Sunt 1000 de persoane care vor sa ma invete, sa ma schimbe cumva. Le dau la o parte si merg mai departe. E alegerea mea.
Eu sunt asa voi ramane ma placi e bine ...nu ma placi asta este... obisnuieste-te.
Sunteti cristale false, cand le-ating se sparg.Gelozie si invidie e tot ce-aveti in cap.
Barfeste`ma si asa nu iti suport fata. Tu iti strici gura, eu imi traiesc viata.
Zambetul pervers de pe fata mea sterge zambetul jegos de pe fata multora.
Vorbeste`ma pe la spate. Voi fi plina de bucurie.Critica ta ma ajuta sa`mi indeplinesc visele.Invidia ta imi hraneste orgoliul.
Stii ca lumea vorbeste, nu te agita. Fiindca multe si-ar dori personalitatea ta, pentru ca te ti bine si esti bine de tot.Sti sa profiti cand sti ca e loc!
Traiesc viata fara frica, atac obstacolele din calea mea si demonstrez ca le pot suporta.
Prin definitie, omul NU este diferit ci indiferenta este cea care face diferenta.
Toate la timpul lor. Roata e rotunda. Intr`o zi se va intoarce!
Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.
Fii ceea ce esti, iar daca acest lucru nu este de ajuns pentru. cineva acel cineva nu este de ajuns pentru. tine.
Is cel mai bun la asta insa daca nu imi zici ce iti zic ele in general nu stiu mai bine i-a idu meu si cand va paruiti pe mess imi zici ce iti zic si eu te ajut sau facem conferinta si te apar eu xD
Uite aici o lista:
daca esti prost nu mai si semnaliza
ce replica...ai luat-o de pe mess de la cineva?
asta ziceam acum cativa ani
dai ad la id alex_eo_2012 daca mai vrei
De ce nu iti place sa fi simpla si indiferenta la vorbele altora?
curand o sa se plictiseasca sa se ia de tine.
mergi inainte si vezi-ti de treaba ta
"Iesi fa obosito.nu stii ce draq sa ma inventezi"
"Janghinoaso"
"Mucles"
"Inseamna ca ma invidiati daca am ajuns subiect de barfa" :*
"Te oftica ceva?"
Ollykaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: