| Mariajujijo95 a întrebat:

Dau funda! Am 11 ani jumatate si mi-e frica am sani destui de mici big grin ma tem caci cand o sa fiu mare cred ca o sa am sani destul de mici, am mai vazut fete de varsta mea chiar si de 10 ani care le au mult mai mari! Cred ca sunt mai dezvoltate! Spuneti-mi ce sa fac ca sa imi creasca pieptul, nu vreau sa fiu nevoita cand voi fi mare sa imi maresc sanii, sa afc operatii etc.. Trebuie sa mananc ceva anume, sa fac exercitii sau ce? Ajutati-ma va rog

FUNDA pentru un raspuns bun happy

Răspuns Câştigător
| TheDarkQeen13 a răspuns:

Buna, esti mica (asta mi s-a spus si mie ), eu am 14 ani si nu mi-ai crescut sanii si eu am fost ingrijorata dar asta e, unele se dezvolta mai repede altele mai tarziu. Plus de ce ai intrebat tu pot sa raspund daca chiar vrei sa iti creasca asa devreme si cand vei fi mare ii vei avea foarte mari si sunt incomozi : mancare : fructe, legume, peste, nuci, alune etc. iar execitii : pot incercat inot, handball etc cat mai mult sport. Sper ca te-am ajutat.

4 răspunsuri:
| BrownyBrown55 a răspuns:

Am 15 ani si sunt aproape cum eram mai mica, deci draga nu te ingrijora. Daca mama natura iti da, iti da, daca nu, nu.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa iti faci asemenea probleme de la varsta asta. Asta e, unele sun mai dezvoltata altele nu. Sunt mai mare de cat tine cu cativa ani buni si am sanii mici. Nu iti fa probleme tu mai ai timp, abia pe la 13 au inceput sa imi creasca sanii, si tu ai de abia 11...

| sowhatt a răspuns:

Ai 11 ani...pana la 20 de ani atunci cand corpul tau inceteaza in a mai creste sau a se dezvolta(aici intra si cresterea sanilor) mai este. Nu te mai ingrijora ca ai destul timp! Depinde de structura fiecarei fete. Una se dezvolta intr-un fel alta in alt fel.

| enilor a răspuns:

Daca ai 11 ani si ai menstra, iar sanii nu ti au m ai crescut sa stii ca exista o posibilitate mare sa ti ramana asa, adica mici, dar daca iti va veni menstra peste cativa ani o sa ti se mareasca sanii, sfatul meu e sa m ai astepti pana pe la vreo 16 ani asa ca sa vezi cum sta treaba adica daca iti m ai cresc daca nu si m ai tarziu vezi ce i de facut ( silicon sau nu )winking