Viaţa nu se rezumă doar la un/o prietenă. Nu trebuie să bagi mâna în foc pentru nimeni,nu-ţi va garanta nicio prietenă că ziua de mâine va fi mult mai frumoasă ca ziua de astăzi,nu vei ştii dacă după terminarea liceului veţi rămâne prietene. Prietenii vin şi pleacă,numai cei adevăraţi rămân. A,a ales să plece! A fost alegerea ei; nu ai de ce să te umileşti în faţa acelora care nu dau nici doi lei pe tine, nu ai de ce să îţi iroseşti timpul alergând după cel ce fuge de tine. Fi puternică, ridică-ţi privirea, spatele drept şi mergi întotdeuna înainte! Drumul viitorului tău nu înseamnă A şi nici C. Învaţă că pentru tine înveţi! Nu îţi învăţa colegii să copieze temele după tine că nu aşa îi ajuţi. Explică-le ceea ce nu au înţeles, dacă întradevăr vrei să-i ajuţi şi lasă să-şi rezolve singuri temele.
Învaţă să fi TU şi să ai încredere în propriile forţe!
Heii!
Las-o sa-si dea seama singura.
Daca nu-si da seama, atunci da-i exemple. Sigur te va intelege. Gaseste-ti si tu alta prietena cu care sa-ti petreci timpul. Sa vezi cum va reactiona.
Bafta!
Pai spune-i in fata ce te deranjeaza despre C. Poate, la un moment dat, o sa-si dea seama despre ce fel de persoana este C.
Din cate am citit, C a schimbat-o foarte mult pe prietena ta, A.
Deci pana la urma parerea mea este: Arata-i prietenei tale ce fel de persoana este
Nimeni nu se baga intre tine si prietenii tai! Si mie mi s-a intamplat la fel ca si tine stiu sentimentul de singuratate... Insa acest C ar trebui sa stea deoparte de prietena ta! Actioneaza fii curajoasa si imbarbateza-te! ataunci cand le vezi pe ele 2 impreuna, te duci si tu fumos te strecori pe acolo si o iei pe A la vorba. daca C va veni dupa A spune-i ca momentan nu ai nevoie de parerile ei! da-i replici la tot ce spune ea si astfel se va enerva.De exemplu camd vine dupa A si intreba de ce ai luat-o pe A de la C tu sa ii spui ca ai nevoie de frumusete nu de aroganta si rautate! iau pe A singura intr-un colt si explica-i ce pesoana este C si cred ca poti sa o indepartezi! Succes! :* pa-pa!