Nu e adevarat. E ultimul lucru la care se uita o fata cand se cupleaza cu un baiat. De ce crezi ca nu se intalnesc decat cu "douchebag-i"?
Nu ne baga pe toate in aceeasi oala
Nu v-am bagat pe toate in aceiasi oala, doar ca majoritatea gandesc asa, si merg dupa tendite. Tu, poate, esti doar o exceptie care intareste regula.
Daca stii sa vb cu o fata totul va fi de la sine dar daca tu esti un magar si nu stii sa te bagi pe sub pielea cuiva stai pe banca
Nu contează cum arăți, poți fi slab, pufos , înalt, pitic, cu părul portocaliu în cap , atâta timp cât ai un caracter frumos nici nu mai contează cum arăți, părerea mea Fi simpatic, fi natural, fi deschis, vorbește frumos în fața unei fete dacă vrei s-o cucerești, nu trebuie neapărat să fi ca prietenul tău, tu poate ai ceva ce el nu are. Baftăă
Are farmecul lui. Foloseste anumite "tehnici" + ca nu ii este frica sa actioneze. Vrei si tu? Fi natural si vei avea cate vrei !
Pai daca prietenul tau e mai frumos decat tine. faza e ca fetelor.mie de ex imi plac baieti curati. ingrijiti genul de baieti care stiu sa asculte o fata..sa fie mai sentimentali asa
Da ma, dar ce spui tu e un cliseu. Ce inseamna la tine ingrijiti? (tunsi scurt, cu haine curate?). Si sa asculte o fata? (sa se lase de fumat, sa se tunda, sa nu mai bea, sa se barbiereasca?). Unele lucruri sunt prea exagerate, parerea mea.
Pana la urma, tine 60% de fizic si 40% de sansa (sa ai noroc sa fii cum ii place fetei). Cei care "au multe fete" sunt cei care au 60% la fizic si restul se bazeaza pe parerile generale. De exemplu, e la moda sa asculti rap si sa porti pantalonii in vine. Daca e la moda majoritatea va adopta stilul asta, si daca tu esti pe placul majoritatii si ai 60% la fizic normal ca o sa "ai multe fete". Cu alte cuvinte "douchebag-i" astia dupa care se tin scai fetele sunt de fapt niste tipi cu fizic mediu si care asculta tendintele. Nimeni nu poate intruni cerintele pentru toate fetele dar le poti intruni pentru o mare parte din ele... pentru plebe, pentru cele care se iau dupa moda si tendinte (adica dupa societate).
Ce pnm. ca e mai slab decat un bat si are o freza de vai de el.
Te ajut eu. In primul rand cati ani ai? Ce fizic ai? (sincer, daca esti gras zi asa, daca esti slab dar nu ai muschi zi asta) Daca ai fizicul bun inseamna ca trebuie sa iti sacrifici individualitatea in continuare. Ai o situatie materiala buna? Daca vrei sa fii individual te vei intalni cu putine fete. Majoritatea dintre ele sunt atrase de ce e la moda. Deci fi ce e la moda, fa-ti freza aia de dubios din armata (tuns pe margini si in sus ceva mai lung, dar nu prea exagerat)Esti innalt? Si idioti astia din zilele noastre se mai si epileaza isi iau cu ceara mustata si alte bazaconii. Nu e nevoie sa te porti chiar ca un metrosexual. Doar fa-ti freza aia de armata, majoritatea fetelor o plac.
) nu tuns scurt, dar e o diferenta intre baietii care au grija de persoana lor si cei care nu si cand am spus sa o asculte nu ma refeream la genul ala de "ascultat" ma refeream sa ii asculte probleme sa ii fie aproape.
Pf. nu stiu ce sa mai zic . da' face el ceva in plus?
Nu stiu. are el o tehnica de abordare pe care nu reusesc sa o gasesc
Stiu. Dar eu stiu sa vorbesc asa cu fetele nu sunt misogin sau mai stiu eu cum. Faza e ca imi e frica sa actionez adica imi zic in gand ca daca nu merge bine.Sau daca vad o fata super frumoasa sa arate super bine si sa fie de treaba si poate mai stilata decat altele imi spun : Nu e asta de mine. si dupa un timp fata se combina cu o panarama.(nu arata mai bine decat mine doar ca avea money)...
Bai..pai nu sunt gras nici slab! Sunt chiar sportiv joc basket..Sunt in pas cu moda si am o situatie financiara buna. Am 17 ani..Cat despre freza mea pot spune ca nu imi sta bine tuns ca puscasii marini o am altfel daca e da-mi un mesaj in privat si iti voi da Facebookul meu
Nu pot sa trimit nici eu mesaje! Uite mailul meu aici : thelawyer3@yahoo.com! Trimite facebookul tau si te voi adauga la prieteni!
anonim_4396 întreabă: