| Cenusa a întrebat:

Dau funda am nevoie de un raspuns cam repede! Mama prietenei mele cele mai bune a aflat ca eu si cu ea ne bateam joc impreuna de un baiat mai mare (mesaje destul de urate), si ca eu i-am pus in contact..Nu a spus nimic pentru o luna,dar azi,cand a fost sunata de diriginte,i-a spus tot. absolut tot,incluzand mesajele implicite. Din cate am inteles de la prietena mea,dirigintele este foarte nervos.a zis ca ne va muta din banca (acum stam impreuna) etc. Imi e cam teama de ce se va intampla maine la scoala,fiindca mama prietenei i-a si zis ca sunt o influenta proasta, ca s-a schimbat de cand iese cu mine.Ce ar trebui sa fac? ma gandeam sa ii spun dirigintelui, ca, vazandu-ma afectata de mesajele respectivului, s-a oferit sa ma ajute sa scap de el.Nu e vina noastra daca el vorbeste obscen.De fapt oare e treaba dirigintelui? Niciunul din aceste lucruri nu s-a intamplat in scoala.De mentionat,mama mea inca nu stie,si nici nu as dori sa afle, fiindca in doua luni ma voi muta in america cu sora mea si nu vreau sa se razgandeasca..Asa ca, ce ar trebui sa fac?

1 răspuns:
| RalucaTyan a răspuns:

Chiar nu inteleg ce treaba are dirigintele vostru. Din moment ce nu a fost in incinta scolii...el nu are nici o treaba cu ceea ce faceti voi. Cat despre mama prietenei tale...nu avea nici un drept sa ii zica ce scria in mesajele respective. Oricum, mama ta sa-r putea sa afle ori de la diriginte ori de la mama prietenei.