| Anonim343 a întrebat:

Dau funda! am o mare problema.
sper sa nu incepeti cu jignirile pentru ca nu are rost.
o sa va spun direct: sunt fata si de mai mult de un an m-am indragostit nebuneste de o alta fata. da, si ce daca sunt lesbi?
nu eu am ales sa fiu asa.
eu am mai fost indragostit de o fata foarte foarte mult timp, dar atunci nu era asa de rau:fata respectiva nu prea intra in relatii, fata de cea de acum care in fiecare luna e cu alt baiat.
azi am intrebat-o pe net(anonim) daca ar putea fi intr-o relatie cu o fata si ea a spus ca niciodata. acum eu nu stiu ce sa cred, pentru ca da semne ca ma place.
in ciuda faptului ca umbla dupa baieti intr-una, ma tine de mana, ma atinge, ma pune sa o mangai pe mana, sa ma joc in parul ei, sa ii fac masaj, ma alinta etc. Chiar si cand suntem afara si cand e si iubitul ei, isi pune capul pe umarul meu si ma tine de mana. de ziua indragostitilor a vrut sa jucam o sceneta in care eram un cuplu pentru ca nu era nici un baiat pe acolo si era foarte fericita, ba chiar m-a imbratisat si zicea ca ne sta bine impreuna(la misto). tot de ziua indragostitilor facea glumite cum ca vrea sa fim impreuna, sa-i iau cadou etc. de curand am fost in excursie si a dormit pe mine(pe genunchii mei) in masina(a inceput sa-si faca un obicei din asta

3 răspunsuri:
| fearlessss a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ramaneti doar prietene.Sincer,e cam ciudat!

| Xenia16 a răspuns:

Nu stiu, cred ca ea il place si pe el si pe tine

| SebylVane1890 a răspuns:

Asta inseamna ca te vede doar ca pe o prietena mai apropiata, nimic mai mult.Si eu fac asa si mi s-ar parea cidat ca cea mai buna prietena sa-mi spuna ca ma place.SERIOS!