Bună,
Da,este o problemă gravă și urgentă. După părerea mea,cred că tusea este de la fumat. Ți-a afectat foarte tare plămânii.
Nu poți să stai așa fără să te duci la doctor. Poți avea o boală care necesită un tratament. Discută cu mama ta și du-te la doctor. Decât să stai cu tusea mai bine te duci la doctor. Oricum, nu îți face prea multe.
Du-te destul de repede pentru că în timp probleme de plămâni se agravează mai repede decât crezi.
Foarte bine că te-ai lăsat de fumat, ideal ar fi să nu mai stai prin preajma fumătorilor de niciun fel și să nu mai fumezi chiar NICIODATĂ.
Succes!
Numai bine!
Buna.
S-ar putea sa ai ceva la plamani.
AI grija! Mai bine du-te la medic.
Sper ca te-am ajutat.paa:*.
Pai primul lucru pe care ai putea sa il face e sa incerci sa te las de fumat. Ca sa iti fie mai usor mesteca guma astfel senzatia de a fuma va fi mult redusa. Insa eu ziic ca ar trebui sa vb cu un medic mai intai du-te cu mama caci ea este singura din fam ta care stie ca fumezi. Apoi vorbeste cu restul fam si spune-le ce probleme ai spune-le ca u tot ai fumat dar tiai dat seama ca iti face rau si ca ai nevoie de ajutorul lor ca sa te lasi de fumat. Vor intelege sh te vor ajuta.
Buna! Sicer sfatul meu este sa vorbesti cu mama ta si sa mergeti la un doctor chiar daca nu vrei, mai bine sa margi la doctor acum decat mai tarziu. Sper ca te-am ajutat a fost parerea mea sincera. PA-PA