Inteleg oarecum. Daca esti constienta ca o sa isi bata joc de tine de ce mai tii timpu in loc? Genu de baiat care il descrii(actualul) nu te merita daca stii ca o sa isi bata joc de tine. Nu ii vad sensu de ce stai cu el? esti mai mult obsedata decat indragostita de el. E alegerea ta sa ramai cu el, dar viitoru o sa fie dureros pentru tine daca continui asa. Inca ceva. Baiaatu care te merita si te accepta e undeva in spatele tau. Nu se stie cat va mai accepta si va inghite asta.
Eu sa fiu in locul lui nu as mai putea sa lupt mult in ritmul asta. Daca iubesti cu adevarat si vrei sa fi iubita cu adevarat alege pe cineva care te vrea cu adevarat. Daca vrei aventura de acum, rezuma-te la cum se merge.
Ramai cu actualul... Daca revii la ex-ul obsesia ta nu te va lasa sa traiesti!
Bafta! :*
Pai daca nu esti costienta ca nu se merita sa stai dupa un baiat pe care il iubesti in obsesie atat timp cat el nu face acelasi lucru pentru tine... off eu macar stiu ca aluia de care imi place mie nu shiar bate joc de mine
cal cunosc... in schimb stai cu cine iubesti tuh... dar creca e mai bine sa fii tuh iubita in pauza aia in care te astepti la asta
Ca sa inteleg, ai suferit dupa fostul banuiesc... nu prea am inteles dar` daca tu sti ce se va intampla cu actualul de ce nu incerci sa iti imaginezi tot felul de posibilitati cu el si sa ajungi la concluzia ca nu va potriviti deloc da chiar deloc, ii bine ca sti ce se va intampla dar nu poti renunta... ei bine ar trebui pentru ca u stiu daca te va ierta de atatea ori cum te-a iertat fostul` vazand ca inca te iubeste dupa tot ceea ce i`ai facut. incearca sa alegi persoana care te iubeste si te respecta cel mai mult ca doar asa vei putea sa ai o relatie de lunga durata, placuta si in care o sa poti sa pui mult suflet. eu zic sa te intorci la fostul pentru ca o iubire adevarata se gaseste cam greu si cum ai zis tu "nici nu ar trebui sa se uite la mine dupa tot ceea ce mi-a facut" uite ca inca se uita de ce oare? pentru ca, chiar ii pasa de tine si cu micile "imprefectiuni" pe care le ai sau undeori comportamentu` iesit din comun sper ca te-am ajutat`:X [fundita?]
Ce să faci, în sensul cu care din cei doi să rămâii? Cu cel cu care te simți în largul tău. Cu cel cu care ești tu însăți, cu cel care te apreciază chiar dacă uneori mai greșești, cu cel pe care îl APRECIEZI. Tu decizi!
Ce pot eu sa spun? ramii cu cel pe care crezi ca il iubesti, pentru ca doar cu el te vei simti bine.succese
Vezi? Roata se invarte, ce crezi ca putem noi sa-ti zicem? Dupa tot ce ne ai relatat, am inteles ca faci cu actualul, exact ce face cu tine fostul! Daca intrebi ce sa faci, eu zic sa procedezi invers cum procedeaza fostul! Poate asa e mai bine, dar nu stiu nici eu pentru cine! Dintre voi 3 ce e sigur 2 sufera! Ar putea fi invers! Sigur vei gasi tu o solutie!
Eu zic sa te gandesti bine inainte sa iei o decizie.Gandeste-te cat de mult il iubesti pe actualul si daca mai simti ceva pentru fostul.Care dintre ei te iubeste mai mult si care dintre ei te merita intr-adevar.