anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAU FUNDA! Buna all! Imi place de un baiat si el stie si de aceea, crede ca imi face in ciuda luand o fata in brate! Dar pe mine nu ma doare prea mult acest lucru! Va rog sa-mi dati si mie statusuri!
MeRcI

3 răspunsuri:
| Famelia11 a răspuns:

Stiu am un talent nativ,sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ
Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castiga
Mandria ti-a ramas cea mai mare avere,zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere.

Sa Te intorc| |napo| n’am Sa Te rog…Ma| Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH Blestem ca De tot Praful Sa sE aleaga.;("

As fi vrut sa te pastrez in inima…nu ma meritai iubire…uita`ma!;-j

Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza."!

dar indiferent de ce va fi, nu uita sa fi doar ce vrei tu sa fi."

imi iubesc baiatul maxim

si totusi stie cum sa faca,cum sa ma tina,Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X"

Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X

Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.

Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate

Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Vreau ceva doar pentru mine,ca stiu cum sa-mi mearga bine,daca ma intreb de tine...du-te tare cat te tine!

Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu

orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus

Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA

Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta

Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s`au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele

Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?

Barfa'i pentru prosti,deci lasa'i sa vb lasa'i sa se agite stii ca nu conteaza,in lumea printeselor nu exista rautate

Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa ta! Am sa-ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata,cat despre mine:nimic din ce misca nu ma misca

iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun

imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!

majoritatea cred ca am numai impresii in cap,mi s`au intamplat prea multe in viata asta de rahat, si nimeni nu a fost langa mine atunci cand am avut nevoie

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca, Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta

FAC CE TREBUIE SA FAC SA'MI FIE MAI BINE,NUMAI EU STIU,O SA FIU EXACT ASA CUM O SA FIU,VIATA MI'O TRAIESC DUPA REGULILE MELE,NU AM TIMP DE SFATURI SAU ALTE VORBE RELE

poate nu'ti par fata cuminte, sau poate ca da, insa aparentele inseala,inainte de a ma "eticheta", gandeste'te bine sa nu faci vreo greseala

inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta, si am scris cu degetul DISPARI

Lupta pentrucne t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!

Da, esti unic, dar nu mai esti unic pentru mine…

Niciodata n-am sa fiu eu cea care se-ntoarce.Intotdeauna o sa spun prima "Lasama-n pace!""

"''Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?''"
Iar am iesit pe strazi in casa nu mai rezist De astazi tin regim de vise, sa te uit mi-am promis

Din tot ce`a fost nu regret nimic Dar acum regeret ca nu putem fi impreuna Shtyy ai fost totul pentru mine

Frize Brize o sa-mi fie dor de ale tale Crize)

Daca as putea fi acolo n`ar mai fi asa Si fac pariu ca prezenta mea ar schimba ceva Si sti ca ma lupt si indiferent ca sunt departe Sufletul meu e acolo si nimic nu ne desparte`!"

sa poti sa fii tare, chiar daca inima te doare sa poti sa zambesti atunci cand sufletul iti plange. aceasta este arta de a invinge.

poti sa fii frumos cat 10 daca n'ai talent esti rece

iti va fi dor poate'ntr'o zi cand, auzindu'mi glasul, vei sti ca nu am sa revin.==> destinul meu e altul

uneori viata e de ne'nteles ea nu iarta, iar tu n'ai de ales

Ambitia te ajuta dar orgoliul te distruge

"Nu am nevoie sa mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!
mi place zambetul tau si chipul tau de copil, Imi place parfumul tau, imi place cum te imbraci Imi place cand razi, cand plangi, cand taci; x

sa faci diferenta intre alte fete si fata ta, sa stii ca toate te vor, dar niciuna nu te iubeste ca ea'

Regreti? Regreta! Pt ca acum e prea tarziu am plecat si n.o sa my vin.tu plangi mie`mi vine sa rad e neplacut dar gandeste`te ca a fost invers in trecut.\

| MoreFun a răspuns:

Faci ce vrei, nu-mi pasa!
Nu m-ai vrut. Problema ta. Dar odată vei realiza ce ai pierdut si atunci va fi prea târziu!
Te plac, dar asta nu înseamnă ca imi si pasa!
Te poți simți singur, trist, dar niciodată învins. Poți pierde, poți greși, poți suferi, dar nu te gândi sa abandonezi. Privește viata cu ochi de învingător si ai sa vezi cât e de frumoasa!
alte statusuri mai găsești aici : http://www.statusuri.ro/

| ravens a răspuns:

Buna sfatul meu este ca nu te chinuii prea mult cauta un baiat care sa-ti placa si ai sa vezi ca propuzisu o sa moara de ciuda happy