A trebuit eu sa te trag de tastatura!
Pai totul ramane la alegerea ta dupa cum a spus si ώønđεɾώøɾℓđ
Orice e posibil! Dar nu merita sa-l acepti... la felul cum a procedat in fosta relatie, nu merita atentie!
Da ai dreptate, dar nu vreau nici sa-i tin partea lui dar prietena mea a facut niste gesturi care pe oricine ar supara.Ea l-a inselat pe el si de aceea el a procedat asa, si bine alte multe chestii
Si de ce nu spui tot, fată?
Oricum daca era un domn nu lasa balta tot fara nici un cuvant... eu daca eram, ii cumparam niste papuci de la piata si ii spuneam: "Iti dau papucii!"
Pai i-a zis doar ca ne despartim pentru ca asa e mai bine pentru amandoi si scuze ca nu am mentionat toata poveste
Mda....Multumesc :*!
Placerea este a mea si a tastaturii mele!
A trebuit eu sa te trag de tastatura!
Pai totul ramane la alegerea ta dupa cum a spus si ώønđεɾώøɾℓđ
Multe scenarii sunt posibile.
Da este posibil ca elo sa te intrebe daca vrei sa fii cu el.(Tu alegi daca spui da sau nu )
Este vina prietenei tale ca l-a inselat, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ii iei partea lui neaparat.Nu te implica asa de mult in realatia ce au avut-o cei doi prieteni ai tai.(Incearca sa fii neutra, nu trebuie sa le rezolvi problemele).
Si daca tu vrei sa fii cu acel baiat, nu ar trebui sa eziti. Daca acea fata iti este prietena cu adevarat te va sustine orice s-ar intampla.
Pai ar trebui mai intai sa stii motivul pentru care s-a despartit de prietena ta, adica ar trebui sa te gandesti ca ar putea sa ti se intample si tie la fel.
Motivul este ca prietena mea l-a inselat!