Nu il rade, exista posibilitatea sa te alegi cu iritatii serioase. Nu folosi nici crema epilatoare din acelasi motiv. Daca tii neaparat sa faci ceva, tunde-l scurt. Explica-i tatalui tau ca acel par te deranjeaza.
Parerea mea este sa nu iti faci nici o problema. La un baiat, parul mult este asociat cu virilitatea.
Pe o plaja de nudisti nimeni nu se uita cu adevarat la tine, mai ales fetele Sa nu iti inchipui ca vor sta sa se holbeze la organul tau.
Pe plaja de nudisti vei fi privit ca un individ rupt din context daca te vei prezenta epilat. Inseamna ca nu ai fost pana in prezent intro asemenea loc deoarece vei vedea ca toata lumea va fi foarte naturala. Poti incerca sa ti-o tunzi scurt pentru a fi totusi in ton cu restul nudistilor.
Dificila situatie, mai ales ca nici tatal tau nu o face...Dar nici nu poti sa mergi asa, e ceva normal sa te epilezi, traim in secolul al 21-lea nu in 20...Eu zic asa, sa te epilezi indiferent de situatie, ti-as sugera mai bine o crema depilatoare decat cu bicul, deoarece parul iti va creste mult mai repede si incearca sa ii explici tatalui tau ca si tu ai drepturile tale la igiena ta, la imaginea ta, nu doresti sa te faci de ras, mai ales ca se uita ciudat fetele la tine Sa stii ca nu e o rusine, sunt multe persoane in aceeasi situatie ca tine
Eu zic sa tot insisti ca pana la urma se va obisnui
Pe plajele de nudisti merg in general persoanele noncomformiste si lipsite de inhibitii deoarece considera ca ceea ce fac este cat se poate de normal si/sau natural. Sunt convins ca nu ai fost vreodata pe o astfel de plaja deoarece nu stii cam cum arata acea lume "ciudata" dar te apuci sa dai indicatii.Afla ca cei care sunt nudisti adevarati sunt adeptii a tot ce este natural si nu vei vedea persoane epilate sau in cazul in care apare cate unul din greseala nu sta mult deoarece va pleca jenat ca este diferit de ceilalti si se uita lumea la el ca la o alta aratare
Nu prea am tinut cont de chestia, totusi nu e bine sa ai nici prea mult par, daca se simte atat de complexat atunci ar putea sa se epileze cu cateva saptamani inainte si asa nu o sa aiba nici prea mult nici prea putin. Am vazut ca cineva i-a spus sa il tunda scurt dar va face o mare prostie, o sa il intepe si o sa il irite. Oricum nu cred ca el e un adevarat nudist )
La fel ca si InquireWithin si eu in primul raspuns am zis asa: "Poti incerca sa ti-o tunzi scurt pentru a fi totusi in ton cu restul nudistilor". De asemenea sunt intruotul de acord cu afirmatia ca :" La un baiat, parul mult este asociat cu virilitatea". Si subscriu la ceea ce a zis InquireWithin, virilitatea unui barbat este data de pilozitatea de pe piept corp si mai ales din zona penisului deoarece un barbat epilat are alura feminizata.Am impresia ca esti o fetita,( daca gresesc imi cer scuze) si nu ai avut ocazia de a discuta cu barbati adevarati/maturi care eventual isi toaleteaza zona din jurul penisului dar niciodata nu si-o rad sau epileaza. Te asigur ca arata caraghiosi.
Problema este caa mie nu prea imi face placere sa ma aflu acolo dar nu prea am de ales...