| AlexandraFoo a întrebat:

Dau funda! Buna, mai stiti povestea cu baiatul acela. Acum a fost alta chestie legata de el. Eu am avut telefonul meu in mana si mi la luat din mana. Era o poza cu prietena mea mai naspa si o inceput sa rada. Prietena mea s-a enarvat si o zis ca daca nu imi da telefonul zice in gura mare ca imi place de el. el cand o auzit o zis : Zice ceva despre tine? Pe un ton suparator, ca si cum era nervos pe ea. El o mai fugit cu telu si am ajuns pe un dig si mi-a zis ca mil da, dar sa o fac nervoasa pe prietena mea si sa ii zic ca o plecat acasa sa transmita poza. eu i-am facut jocul. Si apoi mai incolo el mi-a dat telu, dar prietena mea ii suparata pe el. Dar nu imi pasa nu o fost vina mea. Eu m-am distrat de minune. Apoi spre seara m-a lasat in fata lui la magazin. Oare ma place? Eu cred ca da si nu imi pasa daca ii zicea. Si eu il plac si chestia ii ca era si un prieten de-al lui cand o fost nervos pe prietena mea ca zicea ceva de mine. Ias zice si eu ca il plac dar vreau sa vad cum se mai comporta. Daca ar fi sa ii zic, ar trebui?

2 răspunsuri:
| Goe_6264 a răspuns:

Buna, din cate ai povestit tu acolo te cam place sa fim seriosi cine ti-ar face faza cu telu daca nu te-ar placea, eu zic sa mai astepti vreo 2 zile, vezi ce se intampla, iar daca el iti spune ca te place e forte bine, dar daca nu si e timid si nu are curajul sa iti zica dar iti da de inteles ca te place, ar fi bine sa ii zici tu prima!

| Brianariri a răspuns:

Eu nu am inteles nimic dar da te place...