La performante, Acer castiga, dar din cate stiu eu se zgarie cam repede. Sony este o firma de prestigiu si trebuie sa o platesti bine, de accea Sony e mai scump si nu sunt convins ca se merita. Samsung pare ultimul la performante, nu stiu cat de bine o sa iti mearga GTA 4. In concluzie cam Acer, deoarece este ceva mai ieftin si are performante. Si asa ca off-toppic as recomanda un Asus: http://www.pcgarage.ro/......gb-brown/. Il detin personal si este foarte bun, cred ca e peste cele mentionate de tine si este la un pret bun.
Uite,cineva imi recomanda ASUS K75VJ-TY083D.Ce parere ai?
ASUS K75VJ-TY083D este mai bun deoacere are ecran mai mare si o placa video putin mai buna, dar nu cu mult mai buna, dar de asemenea este si mai scump. Astea sunt singurele diferente. Daca te intereseaza putin si costurile, cumparandu-l pe cel care ti l-am recomandat eu economisesti ~600 lei, Si intre astea 2 laptopuri nu este chiar asa mare diferenta, atata ecranu de 17" fata de 15.6", dar eu am vazut ca Sony ala la care te-ai gandit tu avea doar 14". Asa ca si concluzie: daca nu te uiti la ani ia-ti ASUS K75VJ-TY083D, daca te intereseaza si partea financiara ia ce ti-am recomandat eu. Succes.
De cumparat ii foarte ok daca il iei de pe eMAG sau pcgaraje, sunt firme serioase.
Eu cred ca laptotp SAMSUNG NP535U3CA02RO este mai bun deoarece, ecranul trebuie sa fie ca acela si windows 8 este mai performant! FUndA?