Prima intrebare raspunsul este: Si eu cateodata mai imi strig parintii pe numele lor, dar am totusi respect fata de dansii, ca ei mi-au dat viata, ma hranesc, ma cresc si pentru asta trebuie sa depun si eu un efort sa ii fac mandrii de mine.
A doua intrebare raspunsul este: Eu nu stau la discutii sa scriu poeme intregi, nu! Zic o fraza si buna. ''CEEA CE AU VAZUT LA PARINTII LOR, FAC SI EI LA RANDUL LOR ''.
Consider ca acei copii si-au pierdut complet respectul fata de parinti si cea mai mare vina o au parintii ca nu au stiut sa-i educe.
Exista cazuri in care copii se adreseaza pe nume parintilor. Dar asta nu inseamna ca nu ii respecta.Le e mai usor sa se extrime asa.
Cei care isi bat parintii ......Nu am nicio parere bună despre ei. Sunt fiinte fara suflet!
E, ca le mai zic in gluma pe numele lor din buletin e una, dar ca-i sfideaza e alta. Iar daca sar la bataie cu ei, deja vorbim de pramatii!
Parerea mea in legatura cu prima intrebare este ca: nu au o legatura stransa, buna, unita! Inseamna ca acei copii nu simt ca persoanele care le-au dat nastere sunt parintii lor!
Iar referitor la a doua intrebare: au fost crescuti prost, inseamna ca parintilor le este frica de proprii copii!
Scuza-ma de gresesli!
Rea parere! Pai daca este mama sau tata-l tau!
Sper ca intelegi la ce ma refer!
Păi, la prima vedere, tinzi să spui "omg, ce animale, să fie torturaţi". La asta m-am gândit eu iniţial, dar după mi-am dat seama că nu e ok să generalizezi. Sunt diferite poveşti de viaţă care mai de care mai ciudate.
july00 întreabă: