In cazult meu de un coleg si da...pot sa iti spun dca vrei cum sa te comporti cu ea
fetelor le place ca baietii sa fi mai sensibili si sa fie mai atente cu ele
daca esti mai rusinos intreab-o de vorba cum ar fi : imi explici si mie ex asta...trebuie sa o lasi cu impresia ca e mai desteapa ca tine dar nici ca esti prost
Sunt fata insa sincera sa fiu mi-a placut de cativa baietii din clasa in trecut acum sunt prietena cu toti si nu am nici-un sentiment pentru ei, bine tin la ei la niste colgeii de clasa stam impreuna de la gradinita dar oricum ii i-au in brate si chestii nu simt nimic special pentru nici-unul tinand cont si de faptul ca am un iubit mai mare ca mine
Pai. sunt fata si da. sunt indragostita de un baiat din clasa. si el da semne sa ma placa. dar din pacate este impreuna cu cea mai buna prietena a mea dar ea cam profita el. imi place de el si ma port... normal cu el. seara vorbesc la telefon cu el foarte mult, stau cu el, vorbim impreuna pe la scoala, ne intelegem foarte bine, facem poze impreuna, si multe chesti. uneori cand este suparat, imi dau seama ca este suparat sau la scoala. vorbesc cu el, il consolez, ceea ce prietena lui nu face.
sper sati fi fost de ajutor. bafta in continuare
sper sa iau funda
Nowingsangel întreabă: