anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau FUNDA CELUI CARE CITEȘTE PÂNĂ LA CAPĂT cum poți transforma o zi urâta rău într-o zi frumoasa? adică trebuia sa ma întâlnesc cu cea mai buna prietena însa i-a a venit cu prietenii ei și m-a întrebat pe cine aștept iar apoi i-am zis ca pe ea și a zis ca nu-și amintește. Apoi au început prietenii ei sa își bata joc de mine adică una din fete i-a zis "sper ca nu il luam si pe ratatu asta cu noi " asta după ce ne-am infinit cu o tipa care a întrebat "cine e piticanie aia din spate?" eu am întrebat care eu? la care ea da ești mic de statura dar eram mai mare de înălțime decât ea apoi când mai zis tipei cu sper ca nu vine cu noi sa nu se obosească prea mult ca nu o sa vin s-a supărat Teo(bf mea) ca nu vreau sa vin apoi a venit mama mea la mine (părintii sunt despărțiți și stau cu tata) și a început sa ma enerveze ma făcut copil sadic angry dacă viata mea continua asa s-ar putea sa ajung sa devin EMO deci ce sa fac? ma simt foarte singur crying

Răspuns Câştigător
| spaikizz a răspuns:

Staai asaa. E o zi! Nu e o intreaga viata...
Stai linistit, asculta muzica asta http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Gandeste-te la lucrurile bune din viata, cauta imagini amuzante, vorbeste cu prietena ta si clarifica lucrurile (asta doar cand esti foaarte linistit), apropie-te de mama ta si arata-i ca nu esti un copil sadic...
Sa devi emo chiar nu e o solutie!

Mult noroc!

2 răspunsuri:
| CastraveteMurat a răspuns:

"Cand ai 1000 de motive sa plangi, gaseste 1001 de motive sa zambesti." E un status dar pare o lectie de viata.Cum a zis si @spaikizz e doar o zi nu o intreaga viata.

| ReeaRissa a răspuns:

...Viata are coborasuri si urcusuri, daca prietena ta se comporta asa, e clar ca nu e cea mai buna prietena a ta, incearca sa te apropii de cineva mai mult, sa ajungeti prieteni buni, sa ai pe cine te baza. Stiu ca singuratatea e foarte greu de suportat dar, incearca cum am mai zis sa te apropii de cineva in care ai incredere deja tatal tau, un prieten pe care l-ai uitat, etc. si termin relatia de prietenie cu fata aceea, e clar ca e o proasta apoi, nu ai de ce sa te faci emo pentru ca cei care sunt emo sunt niste copii retardati, si banuiesc ca tu nu esti asa big grin ...revenind la faptul ca te simti singur poti sa-ti ocupi timpul cu filme, jocuri pe internet sau invitand un vechi amic la tine acasa cu care sa discuti, sper ca cat-de-cat am fost de ajutor, bafta :*