Aoleu mama, sincer, daca vorbesti in realitate la fel cum scrii, ma mir ca te place.
Invata sa scrii calumea intrebarea "a intrat pe mine pe facebook"? Ha? Ma mir ca n-ai zis "A intrat in mine pe facebook", ca deja ma gandeam la prostii.
Oricum.
TU CE CREZI?
Se uita la tine, radea, s-a suparat cand vorbeai cu alti baieti, nu trebuie sa fi un geniu sa-ti dai seama ca te place.
Lumea complica atat de mult lucrurile simple, incat le confunda cu lucrurile compilate.
TE PLACE, e evident, se vede de la o posta, altfel n-ar mai fi facut toate chestiile alea.
Despre blocare, nu stiu, poate nu stia ce sa zica, poate era emotionat, poate l-ai prins cand avea treaba si nu putea face altceva, mie daca-mi zice altcineva ceva pe mess de exemplu, in afara de cateva persoane cu care vb, are ignore, fara motiv, doar pentru ca mi-a zis ceva si nu aveam chef, deci nu e mare lucru ca ti-a dat block.
Si da, faci una din alea doua, faza cu "Hey, ce faci, stii cu cine vorbesti" si chestii de genul, mi se par chestii de pusti, care incearca sa para "draguti" si nu stiu cum, cand de fapt nu's asta.
Daca vrei sa fi ceva ce nu esti, ok, bravo, o sa va despartiti repede, daca vrei sa tina, fi tu insuti.
Ori faci rost de nr lui de telefon, il suni sau ii dai mesaj, si ii spui direct totul, ori iti dai intalnire cu el, si la fel, ii spui ce simti, pentru ca pariez ca si el simte la fel (daca nu l-ai pierdut deja stand sa analizezi un lucru atat de evident), ori pui pe una din prietenele tale sa-i spuna ca-ti place de el, si gata.
Nu ma complica atat un lucru simplu, ca nu ajungi nicaieri, si pune mana pe o carte / revista, pe bune, formulezi oribil o intrebare.
Cum puteam sa fi scris "gramaticianule"
"A intrat sa vorbeasca cu mine pe facebook."
" doar ca eu a trebuit sa plec dar spre surprinderea mea mi-a dat block nu inteleg de ce oricum, ne-am vazut la club"
Poate "Doar ca eu a trebuit sa plec. Insa, spre surprinderea mea, mi-a dat block, nu intelege de ce, dar, oricum, ne-am vazut la club".
Nu's gramatician, sunt un om simplu care a observat niste greseli de gramatica si ti-am atras atentie, daca nu stii sa apreciezi o ctricia constructiva (da, stiu, e cacofonie), asta e, eu te-am criticat ca sa inveti ceva, ca daca voiam sa te insult sau sa-mi bag joc, iti lasam doua raspunsuri, unul in care-mi bateam joc, altul in care-ti raspundeam la intrebare.
Poti sa o pui pe prietena ta sa il intrebe de ce ti-a dat block si sa ii spuna asa mai discret ca tie iti place de el. poate ca a crezut ca nu are sanse la tine si nu mai are rost sa incerce, poate crede ca il eviti.
Paii ar trebui sa faci rost de numarul lui si sa ii trimiti mesaj sa-i spui,, Buna! cf? '' dupa ceti raspunde ii spui,, dar stii cu cine vb la elefon'' el va spune nu si desigur ca-i vei spune de unde il stii de fapt daca esti o fata sincera ca mine il suni si zici asa,, hei buna ma stii ne-am cunoscut la...(unde v-ati cunoscut voi)si mia cam placut de tine dar n-am stiut cum sa-ti spun,, Asa am facut cu ultimul baiat de care mi-a placut si avea aceleasi ganduri
Hm. pai. Eu in locul tau l-as intreba in fata ''De ce m-ai blocat'' iar el o sa iti zica de ce. Daca nu il intrebi nu ai de unde sa stie ce gandesti. . Poate ca din greseala te-a blocat sau. poate tu l-ai blocat din greseala si atunci si el se simte ca in pielea ta. Mai bine e sa il intrebi tu decat sa o pui pe prietena ta. atunci o sa creada ca il spionezi sau. ce o sa creada el acolo.
Fundaa? :X