| Curci a întrebat:

Dau funda cui imi spune cum pot scapa de cosuri am putine dar mi-e ca daca mi le storc ies altele. Pe scurt cum scap de ele?

Răspuns Câştigător
| 000iasmina000 a răspuns:

Trebuie sa folosesti un ac neruginic, il clocotesti sau il dai cu spirt. Asa o sa fie si usur, nadureros si nu se va infecta.

8 răspunsuri:
| myha a răspuns:

Daca le storci nu ies altele. Asta este o superstitie proasta.
Eu mi le storc mereu si nu mai ies.
Mai am o crema cumparata, foarte buna care ti le ususca. este anti-acnee. Se numeste ' Herbagen'
cred ca este de la farmacie. Se aplica dimineata, si se intinde pe piele in strat gros, pe toata fata. Se lasa 8 ore sa actioneze, apoi se sterge cu lotiunea antiacnee ' Herbagen'. Crema intra in piele, asa ca dupa 2 ore nu o sa se mai vada, dar trebuie sa stergi cu lotiunde dupa aceea. Dupa 8 ore.
Sper ca ti.am fost de ajutor!
Daca da. unde e funda promisa?laughing)

| KatherineSparks a răspuns:

Foloseste ceai de galbenele. Este foarte bun, dispar in maxim 2 saptamani. Iti spun din propria experienta.

| ♥•♫raluks♫•♥ a răspuns:

Nu iti ies altele daca le storci, din contra se fac mai mari sau se coc ar fi bine sa le storci sa iasa de tot si dupa sa te tamponezi cu o disketa pe care pui lotziune tonika si iti vor disparea imediat cu lotiunea tonicahappy

| SweetyNuta a răspuns:

Deci, eu am o crema de la Paris foarte eficienta. Daca ai ceva cunostinte pe aclo zii sa-ti cumpere crema de cosuri s ii spui citi ani ai

succes

fundita?

| lollipop127 a răspuns:

Eu folosesc setul cu ceai alb de la avon.Gel de curatare, lotiune tonica si crema.Am dat vreau 25 de lei parca pe toate 3 in set acum 2 saptamani (acum nu stiu daca mai sunt in oferta.Sunt foarte bune imi tin tenul "sub control"hee hee

| Bia` a răspuns:

Eu nu ma dau cu nici o solutie.
Le sparg dar nu ma spal cu apa de la chiuveta pe fata ci cu apa termala.
Incearca si ai sa vezi ca o sa-ti treaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la medic si ceri un tratament pentru cosuri si asa scapi de ele

| Andreeeea a răspuns:

Mmm... eu folosesc Efacler Duo de la „La Roche-Posay„. Este foarte buna, si exista si fond de ten tot de la aceasta firma si se numeste „Toleriane teint„.