Cel mai bine e sa vb cu el fata in fata. De unde stii ca baiatul ala nu te-a mintit cand ti-a spus ca s-a combinat cu una [mai ales ca tu drept baiat nu il cunosteai sa zic asa]? Poate ca a zis doar fara motiv. Deci nu trage concluzii pripite. Cand il vezi undeva singur trage-l de mana si spune-i ca il placi.
Pai.ca in filme :d
deci...ai putea sa lasi timiditatea si mergi sa vorbesti cu el chiar numai un pic si dupa cum vorbeste ai putea sa iti dai seama daca este timid *.*
daca este asa cum zici tu...'timid' ai putea face tu un pas in fata...iar daca nu dal dracul' :p vine altu stai tu linistita
dupa ''buzuri, baieti si semafoare '' sa nu fugi niciodata, intotdeauna vine urmatorul
sper ca te'am ajutat :*:*
Pai tocmai asta e...ca el stie ca il plac...sau cel putin stia asta vara.acum ca nu am mai vb probabil ca a uitat de mine
Da chiar frumoasa istorie...eu cred ca trebuie sa vb cu el si sa vezi de ceti trage atentie in astfel de moduri dar daca nu poti gasesteti pina la vara un baiat si totul se va schimba crede-ma... sper ca team ajutat.pa