| Andra111 a întrebat:

Dau funda daca imi spuneti o poveste amuzanta/jenanta (funda pentru prima restul vot)

Răspuns Câştigător
| Dya_2611 a răspuns:

Ohhh,laughing o sa te amuze ff tare.
Vara trecuta,eram cu niste prietene prin oras,eram in pantaloni scurti,erau taiati si aveau putini franjuri,in fine sti la ce ma refer,si aveam un maiou negru,fetele mele s-au dus sa-si cumpere sandale iar eu le-am asteptat pe banca din fata magazinului,stateam cu coatele pe genunchi si aveam palmele putin intinse in sus,o femeie,foarte instarita, mi-am dat seama dupa felul in care se imbraca, mi-a pus in palma 50 lei.Am ramas socata,i-am spus femeii ca e o neintelegere si ca nu sunt cersetoare si a inceput sa rada, peste un timp au iesit si fetele din magazin, le-am povestit ce s-a intamplat si au inceput sa rada in hohote.Toata seara ne-am amuzat pe seama povestii asteia.laughing

1 răspuns:
| crytical a răspuns:

Da dya f amuzanta povestea... Deci am venit de la un club pe la vreo 4 dimineata vreo 12 insi si ne-am bagat toti intr-o camera unde erau 3 paturi in 2 paturi sau bagat cate 5 insi si intr-un pat mai micut ne.am bagat eu si cu un tov... dupa vreo juma de ora imi iau somn si ma trezesc dupa vreo 5 min la care il intreb pe tov care era langa mine : - ma u iti faci laba?, iar el: - da dc intrebi?, -pai si simti ceva?, - pai tot ma kinui dar nu prea, - pai fa.ti tie.