| RKOxDivaa a întrebat:

Dau funda daca raspundeti ceva folositor :d Deci scuzatima ca spun ce o sa va spun dar chiar sper ca cineva imi va spune ceva folositor deci; am avut internet de la Zapp a mers ok, apoi am bagat ceva program sa fac videouri a mers bine peste 3 zile gata a mers super greu vreun an si ceva in colo, apoi am facut la orange am sperat ca totusi, ca se spunea ca zappu e prost in fine si apoi tot asa dupa 3-4 zile intru pe youtube sa ma uit la ceva videoclip si nu merge, se incarca linia aia rosie cenusie greu asa facea tot timpu si la zapp apoi a venit varamea cu un internet de la rds dar era modem dupa 2 zile tot asa! Mi-as reinstala window-sul dar nu pot ca la acest laptop nu am dnala unde sa bag cd-urile + degeaba sterg programele ce le am in plus ca tot asa merge am un anti virus Malawarebytes si am sters toate fisierele infectate multe erau dar s-au sters am tot rescanat, in fine si tot asa merge ...chiar nu stiu ce sa mai fac, orange-ul ar trebui sa mearga e si ceva versiune noua de modem si ar trebui sa mearga foarte bine, e ceva de la laptop ceva. sunt convinsa dar nu stiu ce sa fac... dau funda

2 răspunsuri:
| 2hard4u a răspuns:

Crede-ma te inteleg perfect! si eu am tot pe modem de la romtelecom si se misca fff rapid 3-4 zile dupa ce l-am platit iar apoi lent rau cu viteza mica nu pot face nimic pe net.inainte de a avea romtelecom am avut ca tine zapp si merge f,f, f, f, greu nu stiu ce avea.Iti recomand sa iei pe cablu daca e si sa iei un rutar(nu stiu cum se scrie stiu cum se pronuntalaughing )si sa bag mufa de la net acolo in el si daca ai si calc si laptop mertge la amandoua in acelasi timp.varamea are asa ceva de la rds si vr sa-ti spun ca merge nemaipomenit.eu acum sunt tot la rds cu rutar si merge super bine, cat despre antivirus, ia-ti kaspersky sau nod32 cas cele mai bune eu am norton si isi face treaba perfect! Mult succes sati repari PC-ul cat mai repede ca stiu cum e...

P.S:am si modem de la romtelecom si cablu de la rds

| anka_1715 a răspuns:

Am o prietena care are un modem de la Vodafone si zice ca e relativ ok si ei i-se intampla ce ti-se intampla si tie cum ca merge 4-5 zile bine si dupa iar merge greu...asa este cu modemurile iti recomand sa te muti pe romteleconm este cel mai ok.Iti recomand sa iti iei un antivirus mai bun de exemplu eu am NOD32 dar daca ai multi virusi trebuie sa iti reinstalezi windows-ul.Incearca sa chemi un/o tip/a care se pricepe cu calculatoarele pentru ca eu nu cred ca nu poti sa iti reinstalezi window-sul sau cel putin eu nu am mai auzit asta