anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAU FUNDA! Eu am niste colegi paraciosi. In trecut, am cautat niste prostii pe net ca mi-a zis un prieten (stiti voi ce zic) si asta a spus mai departe. Un paracios m-a spus la diriginta, luna trecuta. Tatal meu vrea sa ajunga la scoala sa vorbeasca cu ea. Oare sa-i spuna? Sa fi uitat? Daca se va intampla sa-i spuna, ce fac? Imi e foarte rusine de el si nu e vorba de pedepse, o sa imi fie rusine sa mai dau ochii cu el cand o sa afle de ce prostii am facut. In plus, eu ma joc pe ascunse ca parintii imi zic ca e o pierdere de timp si diriginta stie treaba asta ca a auzit ca vorbesc despre asta cu colegii. Va rog, ajutati-ma! De o luna stau mereu cu griji si am numai asta pe cap. Fix cand ma simt cel mai bine si sunt fericit, imi aduc aminte si imi stric toata ziua. In ultima perioada nici nu mai dau randament la scoala si ma deprima total. AJUTOR

5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Atata scandat pentru ca ai cautat ceva pe net? Si cum dovedesc ei ca e adevatat, e obligatoriu sa il creada pe colegul tau, au vreo dovada? Asa poti sa spui si tu ca el ti-a zis sa cauti pe net lucrul respectiv.
Si daca e vorba de filme sau poze deochiate stai linistit ca sunt convinsa ca tatal tau si diriginta ta au cautat asta de sute de ori laughing

| uutigrgbc44 a răspuns (pentru Bondarel99):

Problema e ca diriga discuta cu tata de fata cu toti colegii si aia o sa zica numai minciuni si nu o sa am un cuvant de spus in fata clasei. Ce sa fac daca-i spune? O sa imi fie rusine de el. Dupa cum am zis, cand imi aduc aminte de ce se va intampla, imi stric toata ziua.

| Bondarel99 a răspuns:

Ai cautat la scoala sau acasa? Eu nu cred ca ii spune nimic. Nu e treaba dirigintei ce cauti tu pe net.

| uutigrgbc44 a răspuns (pentru Bondarel99):

La scoala cu un coleg. El a spus mai departe si un paracios a spus la diriginta.

| Bondarel99 a răspuns (pentru uutigrgbc44):

E cuvantul tau impotriva cuvantului lui.