anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAU FUNDĂ, Hei, am nevoie de niște răspunsuri! Acum ceva ore un prieten de al meu a trimis o poză cu mine fără pantaloni și chiloți cu spatele întins pe canapea verișoarei ei! Ideea este că a trimis fără acordul meu și nici nu știam că are poza! În mare lucru problema este rezolvată pentru că a șters poza din chat de pe messenger și pentru ea, dar ea a văzut poza! El a zis că a trimis poza din greșeală! În poză eram cu spatele nu se vedea față doar fundul atât, dar îmi e rușine verișoara lui are 21 de ani și eu 14! Îmi este foarte rușine! El a șters poza și din telefonul lui am verificat eu asta! Dar dacă verișoara lui a salvat poza?
El a spus în felul următor verișoarei ei că facem provocări și mi-a făcut poză pe ascuns ceea ce este adevărat! Plus că suntem prieteni de 7-8 ani!

Cine mă ajută dau FUNDĂ!

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Stai mai calm... Are 21 de ani. Ce sa faca o fata de 21 de ani cu o poza a unui copil de 14 ani. Nu sunt atat de imature.
Stai linistit, iti spun sigur ca nu are ce sa faca, poate in cel mai rau caz glumeste cu prietenii ei, dar nu te afecteaza. Cei mari sunt despartiti de o bariera de cei mici. Nu le prea pasa pe cine placi tu si pe cine nu sau lucruri de astea intre colegii tai. Deci nu o sa te santajeze cu nimic.

Nu intreb ce faceai tu gol pe canapeaua aia, dar... nu uita de virgule, virgulele sunt importante happy

| rovion a răspuns (pentru DoarBogdan):

Mersi mult, dar mi-a modificat TPU întrebarea zicea că e greșită!

| DoarBogdan a răspuns (pentru rovion):

Oricand.

| Thecurious a răspuns (pentru DoarBogdan):

"Cei mari sunt despartiti de o bariera de cei mici."- Imi poti explica cugetarea?
Mi-a atras atentia.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Thecurious):

Dar oare cum ai gasit tu aceasta intrebare? laughing

Am zis chiar acolo, din anumite perspecive si am vorbit strict legat de acest subiect. O astfel de intamplare este rusioasa pentru cei mici, cei mari se gandesc ca "eh, sunt copii" si atat, nu o ia prea personal, fiecare cu ale lui.

| Thecurious a răspuns (pentru DoarBogdan):

Aha. Mersi de explicatie.

9 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să te aștepți la astfel de întâmplări dacă la 14 ani ai ajuns să îți faci poze nud.

| anonim_4396 explică (pentru Andreeush):

Nu eu le-am făcut?!

| Swae a răspuns:

Ba spui el, ba spui ei. Ce naiba? laughing) Eu cred ca ar trebui sa te calmezi. Nu cred ca a salvat-o si nu cred ca o mai arata altcuiva. Spune-i lui/ei sa vorbeasca cu verisoara sa nu mai arate altcuiva.

| rovion a răspuns (pentru Swae):

Am vorbit cu el, dar na ce să mai cred?