Hey ! Wow te-ai cinuit ceva sa povestesti tot .Cu totii am trecut prin momentr grele si chiar daca ti se pare o vesnicie o sa vezi ca totul se rezolva de la sine Incearca sa vorbesti deschis cu prietenii tai si stai calm, nu te calicii la fete pentru ca sunt destul, deci nu ramai fara . Cu parintii tai aici e mai complicat... poate ai mai incercat dar vorbeste cu mama ta si spune-i tot ce te doare fix atunci cand simti, pentru ca o sa realizeze ca nu e bine sa isi verse nervii pe tine si o sa isi dea seama de asta. Ai incredere ca o sa faci alegerile potrivite si nu mai alege fetele in locul prietenilor, crede-ma, fete sunt destule, dar prieteni buni rar gasesti. Multa bafta si sper ca te-am ajutat :*!
Ok am incercat deja cu maica-mea si a facut mai raw. " ce astea sunt probleme? trec ele... nu trebuie sa le pui pe ele de asupra mea "
Da am cateva sfaturi...verifica textul dupa ce ai scris, m-am chinuit sa traduc si apoi sa inteleg, si se presupune ca acum ar trebui sa ma gandesc la ceva pentru tine. Parerea mea este ca ai nevoie de un nou inceput, de ce nu incerci la scoala sa iti faci prieteni noi si sa iesi in gasti noi? Asta te-ar putea ajuta. Dar cate o fata pe rand de acum si nu mai crede ca te indragostesti chiar de fiecare fata, pentru ca pare ca le schimbi prea des si apoi te plangi ca pierzi pe toata lumea, adica man, ai fost cu 2 o data.ce vroiai? sa iti faca altar cineva? si nu-ti lasa prietenii pentru fete asta e prima regula intre baieti. Cu parintii tai discuta deschis, te vor intelege si problemele se vor rezolva. Mult succes.
Prima propozitie ai spus-o prea bine.