| Andryrth14 a întrebat:

Dau funda! Hey TPU! Am o problema! Eu o sa plec din tara si unde ma duc am o prietena foarte buna care fumeaza. Eu as vrea sa vorbesc cu directorul ei, dar nu prea stiu cum s-o fac mai ales ca el e englez. Puteti sa imi faceti un dialog aproximativ in engleza? Care sa o ajute si pe ea, dar si pe mine sa vb cu directorul?

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Vorbește cu ea despre acest lucru și ajut-o sa înțeleagă gravitatea acestui viciu.Dar nu o poți obliga. Important e sa fii atenta sa nu te influențeze. Prieteniile rele strica obiceiurile bune.

5 răspunsuri:
| petitconseil a răspuns:

Eu nu inteleg ce treaba are engleza cu fata aia care fumeaza? Ce dialog vrei tu? Oricum nu vei sti ce iti raspunde el chiar daca il vei intreba ceva in engleza de unde vei sti sa traduci ce iti va raspunde? Apuca-te si invata ceva engleza cat mai ai timp si gandeste-te ca intrebarile in engleza le poti pune, dar daca nu stii suficient de bine ce o sa-ti raspunda el...naspa.Spor la invatat!

| suntserios a răspuns (pentru petitconseil):

Nu te ai prins ca e o tema la engleza pe care a ambalato frumos ca sa o faca fraierii de pe net?

| petitconseil a răspuns (pentru suntserios):

Eu nu am inteles ce treaba are fumatul aici...ca in rest big grin

| petitconseil a răspuns (pentru petitconseil):

In rest am mai inteles cate ceva big grin

| Socke a răspuns:

Nu m-am prins.