anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau funda! Imi place de un tip, e un coleg de-al meu. Nu pot intelege cum de il plac, poate pentru ca imi da like-uri la aproape orice postez, mai imi da si comentarii uneori, la scoala e mai tot timpul pe langa mine si se baga in seama. Toate astea m-au facut sa il plac crezand ca ma place, dar faza e ca acum incep sa cred ca place alta fata pentru ca posteaza chestii de indragosteala si clar nu sunt despre mine. Nu cred ca ar fi cu o colega. si acum am ciuda pe el, ma simt pe dinafaralaughing Si nu stiu cum sa fac sa nu il mai plac, pentru ca da il plac destul de mult, mai ales la caracter. Si la scoala e greu sa ascund chestia aceasta. Plus ca m-am saturat ca un tip sa imi dea semne ca ma place si de fapt sa ii placa de alta si eu sa raman cu buza umflata. De ce patesc numai eu mereu asa? Frate, nu vrei ceva cu mine atunci lasa-ma in pace, nu imi mai da sperante degeaba!
Voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| PreaTareღ a răspuns:

Tu il placi in suflet

| hiImAdam a răspuns:

N-am citit tot, dar proasta tot esti

| Ariannna a răspuns (pentru hiImAdam):

rolling on the floor))))

| darnme a răspuns (pentru hiImAdam):

Si tu tot un *** care nu are ocupatie (sau nici macar prieteni) si se amuza pe TPU ramai laughing)))) smecher de catifea te vezi, hai da la manivela in continuare zdreamta imputita

| darnme a răspuns (pentru Ariannna):

Hai domnisorica ia si sugi p u l i c i c a

Voiam sa zic l a b a g i u, excusez-moi, domnu' inteligentus cu nume de retardatus rolling on the floor)) Wei ce amuzant e TPU, baga-mi-as picioarele, atatia prosti chiar ai cum sa te amuzi!

| hiImAdam a răspuns (pentru darnme):

Hey salut, ce mai faci tu? Cum ti-a fost ziua? Nu-i nimic, stiu ca n-ai vrut sa ma insulti, asa-i? Awww so cute :3

Ziua mea a fost grozava, am citit si am invatat toata ziua caci ma pregatesc pentru bac. Sper ca si a ta a fost la fel, ciao

| lafii a răspuns:

Poți pune pe cineva de încredere sa îl întrebe cumva mai subtil, încât sa nu își dea seama. Sa îl întrebe ce părere are despre tine, dar și de alte persoane sa nu te dea de gol sau care este fata pe care o place.