anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

DAU FUNDA! In trecut, am cautat niste prostii pe net ca mi-a zis un prieten (stiti voi ce zic) si asta a spus mai departe. Un paracios m-a spus la diriginta, luna trecuta. Tatal meu vrea sa ajunga la scoala sa vorbeasca cu ea. Oare sa-i spuna? Sa fi uitat? Daca se va intampla sa-i spuna, ce fac? Imi e foarte rusine de el si nu e vorba de pedepse, o sa imi fie rusine sa mai dau ochii cu el cand o sa afle de ce prostii am facut. In plus, eu ma joc pe ascunse ca parintii imi zic ca e o pierdere de timp si diriginta stie treaba asta ca a auzit ca vorbesc despre asta cu colegii. Va rog, ajutati-ma! De o luna stau mereu cu griji si am numai asta pe cap. Fix cand ma simt cel mai bine si sunt fericit, imi aduc aminte si imi stric toata ziua. In ultima perioada nici nu mai dau randament la scoala si ma deprima total. AJUTOR

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca ti s-a raspuns la inteebarea asta aici, acum 1 saptamana:

https://www.tpu.ro/......oi-ce-zic/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Când au aflat m-au certat și după făceau misto de mine. Nu e sfârșitul lumii dacă te-ai uitat, adica totuși sunt sigur ca și ei s-au uitat și practica chestia asta dacă intelegi

| uutigrgbc44 a răspuns (pentru anonim_4396):

Obiecte, nu filme. O sa-mi fie rusine de parinti. Problema e ca diriga discuta de fata cu colegii care vor minti si isi fac scenariu. Nu ma inteleg cu ei si de asta. Deci nu o sa mai fiu crezut. Pot face ceva sa nu se supere sau sa nu afle? Mi-am stricat toata vacanta din cauza asta. La munte m-am simtit suparat si plang uneori cand imi imaginez ce voi pati. O varianta ar fi sa par suparat cu o zi inainte sa vina si sa ma inteleaga si sa le spun ca a insistat colegul si ca nu voi mai asculta in gura lumii.